Nie da się budować na dzialkach bo cofa klocki 5 krotnie
KalisPro proszę ogarni lagi całego serwera
Steve ale ty chyba wiesz że lagi to nie ogarną jakąś tam komendą lagi to po prostu przeciążenie serwera zbyt wiele jest osób albo jest to czymś innym spowodowane ale popieram cb lagi są duże i grać się nie da ale już jest o niebo lepiej niż w trakcie kryzysu POZDRAWIAM

To lagi?
Wy chyba w wakacje nie graliscie ;D
a co w wakacje były też lagi?

W wakacje 1 minutę trzeba było czekać, aby ruszyć się o 1 metr :f
Może nie aż tak tragicznie było, ale jednak.
W wakacje była stara maszyna, teraz mineserwer uzywa 3 maszyn ale niestety główna maszyna jest bardzo obciążona bo jest na niej zbyt duzo trybów, a na chwile obecna nie ma jak je zastapic czy kupic nowa maszyne, ale na wojowników dusz udało sie jakos i bedzie nowa maszyna, i dzieki temu powinny byc mniejsze lagi na tym trybie
Liczę na całą administrację bo wy jak nikt inny dbacie o swój serwer i go rozwijacie. W przyszłości może opracuję swój pomysł i go wam przedstawię może się nawet nad nim zastanowimy i go omówimy ale czy na pewno

choć wątpię by pasował zawsze warto podjąć ryzyko. Lecz ja bardzo chcę pomóc w rozwoju serwera. Jakbyś chciał coś wiedzieć to wkrótce się pochylę nad tym pomysłem ale czy na pewno

POZDRAWIAM

i ŻYCZĘ POMYŚLNOŚCI W ROZWOJU
W rozwoju serwa rzecz jasna

W wakacje nie było takich lagów jak minik opisał ale jak ny usuną jakiś pusty tryb to może by lagi były mniejsze