09-February-2016, 17:40:24
Witajcie!
Na wstępie tej rekrutacji chciałby powiedzieć o najważniejszej sprawie, a mianowicie że jest to rekrutacja na serwer MineFox na trybie Survival.
Są tylko w niej 3 osoby, ja - Franzoir, Twister - Mój kolega, oraz mój brat - RauqPro.
Ostatnio sobie pomyślałem, kurczę, czy nie fajnie by było zrobić większą, stałą ekipę na serwer MineFox.Pl ?
Tak więc otworzyłem rekrutację do gildii RUCH!
Do gildii może wstąpić każdy, lecz wymagany jest minimalny wiek 13 lat ( mogą zdarzyć się przypadki że 12 latek też może wstąpić do gildii, tylko musi wykazać się dużą aktywnością oraz być " ogarnięty ".
Jak już wspomniałem do gildii może wstąpić każdy, nawet nowy gracz, który gra tu od tygodnia.
Gildia oferuje na start:
- Set ochrona 4, niezniszczalność 3.
- Miecz Ostrość 5, Ogień 2.
- 16 pereł
- 8 koxów
- 64 mięska.
Jak wiadomo, nie każdy lubi walczyć, inni wolą budować a inni jeszcze nadzorować pracę w gildii, tak więc w mojej gildii, każdy ma jakąś rolę, możecie wybrać spośród:
- Wojownika ( Walczy na PvP, zdobywa punkty dla gildii.) [ Wolnych miejsc : 8 ]
- Budowniczy ( Zajmuje się budowaniem, ulepszaniem gildii, jeżeli zbuduje coś naprawdę świetnego, może zostać wynagrodzony.) [ Wolnych miejsc : 3 ]
- Nadzorujący ( Nadzoruję prace w gildi budowniczych, oraz pilnuję porządku który panuję w gildii.) [ Wolnych miejsc : 1 ]
Jeżeli czegoś ci brak - nie przejmuj się
Gildia na pewno ci pomoże, a jeżeli ktoś odmówi pomocy, zostanie wyrzucony z gildii.
Wzór podania:
Twoje imię :
Twój Wiek :
Nick :
Jaką rolę chciałbyś spełniać w gildi ? :
Ile grasz w minecraft ? :
Ile grasz na serwerze MineFox.Pl ? :
EQ? :
Na ile oceniasz swoją ortografię :
Umiesz pracować w grupie? :
Dlaczego to ty powinieneś zostać wybrany ? :
Ile czasu poświęcisz na grę w gildii :
Czy posiadasz TeamSpeak3, skype i mikrofon ? :
Coś, co chciałbyś dodać od siebie :
Wyniki rekrutacji 2016 roku, 20 lutego w sobotę o godzinie 14:30
Pozdrawiam
Franzoir.
Na wstępie tej rekrutacji chciałby powiedzieć o najważniejszej sprawie, a mianowicie że jest to rekrutacja na serwer MineFox na trybie Survival.
Są tylko w niej 3 osoby, ja - Franzoir, Twister - Mój kolega, oraz mój brat - RauqPro.
Ostatnio sobie pomyślałem, kurczę, czy nie fajnie by było zrobić większą, stałą ekipę na serwer MineFox.Pl ?
Tak więc otworzyłem rekrutację do gildii RUCH!
Do gildii może wstąpić każdy, lecz wymagany jest minimalny wiek 13 lat ( mogą zdarzyć się przypadki że 12 latek też może wstąpić do gildii, tylko musi wykazać się dużą aktywnością oraz być " ogarnięty ".
Jak już wspomniałem do gildii może wstąpić każdy, nawet nowy gracz, który gra tu od tygodnia.
Gildia oferuje na start:
- Set ochrona 4, niezniszczalność 3.
- Miecz Ostrość 5, Ogień 2.
- 16 pereł
- 8 koxów
- 64 mięska.
Jak wiadomo, nie każdy lubi walczyć, inni wolą budować a inni jeszcze nadzorować pracę w gildii, tak więc w mojej gildii, każdy ma jakąś rolę, możecie wybrać spośród:
- Wojownika ( Walczy na PvP, zdobywa punkty dla gildii.) [ Wolnych miejsc : 8 ]
- Budowniczy ( Zajmuje się budowaniem, ulepszaniem gildii, jeżeli zbuduje coś naprawdę świetnego, może zostać wynagrodzony.) [ Wolnych miejsc : 3 ]
- Nadzorujący ( Nadzoruję prace w gildi budowniczych, oraz pilnuję porządku który panuję w gildii.) [ Wolnych miejsc : 1 ]
Jeżeli czegoś ci brak - nie przejmuj się

Wzór podania:
Twoje imię :
Twój Wiek :
Nick :
Jaką rolę chciałbyś spełniać w gildi ? :
Ile grasz w minecraft ? :
Ile grasz na serwerze MineFox.Pl ? :
EQ? :
Na ile oceniasz swoją ortografię :
Umiesz pracować w grupie? :
Dlaczego to ty powinieneś zostać wybrany ? :