Zrobiłem mapke na takim serwerze i nwm jak zrobić zeby dać link do pobrania pomoze ktos?
(09-February-2016 11:53:23)kacperek4 napisał(a): [ -> ]Zrobiłem mapke na takim serwerze i nwm jak zrobić zeby dać link do pobrania pomoze ktos?
A czy masz serwer na hostingu czy na swoim komputerze?
(09-February-2016 11:57:47)Colbster napisał(a): [ -> ] (09-February-2016 11:53:23)kacperek4 napisał(a): [ -> ]Zrobiłem mapke na takim serwerze i nwm jak zrobić zeby dać link do pobrania pomoze ktos?
A czy masz serwer na hostingu czy na swoim komputerze?
Na jakieś badziewnej stronie
zrobilem go tylko po to zeby miec world edita
To się streszczaj, bo z tego co pamiętam takie serwery są tylko na 24h.

Nie wiem na jakiej stronie żeś to zrobił,napisz to spróboje pomóc, bo z tego co wiem nie na każdym takim hostingu da sie pobrać mapke, a jak sie da to później tylko speedyshare albo mediafire dajesz link do tego i git

A tak z hostingów to polecam aternos.me tam mozesz wgrywać swoje mapy i np grać na nich ze znajomymi, pobierać, pluginy są do dowolnego pobrania, sama posiadam i jest naprawde spoko.
Jeśli masz FTP, To wrzuć plik world na mediafire, lub gdzieś indziej

Zrobiłem na stornie server.pro
i aternos.me znam

Serwery aternosa działają tylko jeżeli jest jego właściciel .
(09-February-2016 18:03:15)LordVoldemort napisał(a): [ -> ]Serwery aternosa działają tylko jeżeli jest jego właściciel .
My tu piszemy o tym jak mam dac link a nie o jakiś atrnosach
No tak jak pisałam, wchodzisz na SpeedyShare i wysyłasz, później jak sie prześle to wyskakuje link na którym to jest
Ale wogóle ty pobrałeś mapke z serwa?
No tak jak pisałam, wchodzisz na SpeedyShare i wysyłasz, później jak sie prześle to wyskakuje link na którym to jest
Ale wogóle ty pobrałeś mapke z serwa?