MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: The Walls [*]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Hej!

Minęło sporo czasu od mojej ostatniej gry w mc (7 miesięcy) .-.
Wczoraj postanowiłem odinstalować wszystkie Zycze, Mineshaftery itp, i kupić sobie premium ^^. Gdy tak zrobiłem, wszedłem na mój ulubiony serwer, kupiłem VIP'a, ale nie było na nim mojego ulubionego trybu: The "Walls" Sad

...why?

Podobno nie było tam graczy, więc tryb usunięto, jednak poznałem wiele osób na serwerze, i mam z nimi kontakt do dziś + do tego moje rodzeństwo kupiło premium. Będziemy grali nawet jeśli nagrodą za zwycięstwo będzie 10$! Zaproszę tyle osób, ile się da! Zrobię wszystko (oprócz pisania pluginu bo leniuszek ze mnie hehe) aby ten tryb powrócił.
Tęsknie za starym mineserwer'em, pozostał mi tylko Sky Block :'(
Jestem za The Walls to fajny tryb pamiętam jak tam grałem
TheWalls został usunięty i wątpie żeby wrócił. Jego miejsce zajeło WD. Sam pamiętam jeszcze TheWalls jednak po kilku tygodniach nikt na nim nie grał. Dodatkowo doszły jeszcze co po niektóre bugi z grą.
Jakby TheWalls został przywrócony to owszem grali by na nim gracze ale tylko przez krótki czas bo większość lubi bardziej rozgrywkę na WD.
Fajnie by było gdyby wrócił bo to był mój ulubiony trybSad
Tryb już raczej nie wróci, zastąpiło go WD
Ludzie! Przecież MineSerwer to nie całe nasze życie! Jest pierdyliard innych serwerów na których jest The Walls i gra na nim (za przeproszeniem) w pi**** ludzi! Jeżeli tak naprawdę chcecie The Walls, to idźcie na inne serwery! Mineserwer, to nie tylko Tw. Nie MineSerwerem człowiek żyje.
Ale to mineserwer i nic nie zastąpi tego klimatu :')
Pożyjemy zobaczymy, może kiedyś... ^^
Chcemy TheWalls !!!!!!!!
Co to za tryb The walls?
Poza tym wtedy pewnie trzeba by było zrezygnować z WD!
A wojownicy dusz są całkiem spoko!
Gdyby dawać takie oceny jak na Master Builders to dałbym mu Amazing!
(08-February-2016 17:26:35)OreX napisał(a): [ -> ]Co to za tryb The walls?
Poza tym wtedy pewnie trzeba by było zrezygnować z WD!
A wojownicy dusz są całkiem spoko!
Gdyby dawać takie oceny jak na Master Builders to dałbym mu Amazing!

Chodzi o to że zbroisz się na bitwę w drużynie, potem po czasie sciany opadają i nawalasz się z innymi drużynami.
the walls było nawet fajne, ale WD jest pierdyliant razy lepsze Big Grin
Stron: 1 2 3
Przekierowanie