MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Gracze łamiące prawo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam mam pytanie czy powstanie w przyszłośći jakiś prostrzy i szybszy sposób na zgłaszanie graczy łamiących regulamin.Bo grając codzinnie po parę godzin widze mnóstwo wulgaryzmów oraz łamania praw.A zrobienie screena i napisanie wątku trochę trwa.Gracz pisze wylgaryzmy i mnie obraża i daje na forum i po 10 min czyta to pomocnik i daje bana na 1 godzine.Fajnie jakby był prostrzy sposób. Np zgłaszanie komendą albo np. fajnie jakbym mógł dostać przyzwolenie na dawanie kicków graczom łamiących prawo.Już jestem zmęczony pisaniem paru wątków dzinnie o graczach łamiących regulamin.Jestm uczciwy.Chciałbym pisać podanie na pomocnika aby pozbyć sie graczy łamiących regulamin ale nie mam szans bo nie znam pluginów.
napisałeś raptem 9 skarg

jeśli masz z tym problem z zrobieniem screena i wstawieniem go na forum, to nieźle XD

chcesz móc kickować i banować to zdaj test

one ma ponad 200 skarg napisanych i jakoś nie narzekał że to czasochłonne
Ja w całym swoim "życiu" na serwerze napisałem gdzieś ponad 75 skarg i nie narzekałem, że mi to jakoś przeszkadza :^^Jeżeli chcesz zdać test:
Cytat:1.Musisz mieć ukończone 14 lat.
2. Znać podstawowe pluginy.
3. Mieć napisane 15 postów i 3 wątki.

Ale na razie rekrutacja jest zamknięta z powodu braku miejsc :x
Nie znam żadnych pluginów czyli nie mam szans
No w takim przypadku nie, bez pluginów to nic nie zrobisz ;x
(07-February-2016 10:06:57)MokrySucha napisał(a): [ -> ]Nie znam żadnych pluginów czyli nie mam szans

Ale komendy pomocnika chyba znasz? Kick, ban, mute... I parę podstawowych pluginów: Essentials, PermissionsEx, AZRank, WorldEdit i WorldGuard?
Ja osobiscie za samo 1/2 przeklenstwa nie robie skarg, poniewaz moim zdaniem to bezsensowne, jednak jak jakis gracz przesadza to juz robie. Ostatnio mniej siedze na serwerze i skarg duzo nie robie. Spotkalem sie na innych serwerach z komendą /helpop ale niestety niecpamietam pluginu. :/
Zanim coś będziesz kombinować z podaniem , proponuje na minecraftowo bo tam nikt nie pisze i nikt nie gra ale dużo szans jestBig Grin
O ile pamiętam to była kiedyś taka możliwość (2 edycje temu oczywiście chodzi mi o ed surva) był nie zabezpieczony plugin do banowania i można było banować / warnować / kickować. Ale mniejsza z tym jest też plugin lecz jego nazwy nie pamietam w nim były 3 komendy podobne do tych administratorskich /report /rkick /rban
Oczywiście żadna nie blokowała konta tylko zglaszała do wszystkich administratorów którzy są online aby sprawdzili graczy
(07-February-2016 11:23:23)mistrzplackiiii napisał(a): [ -> ]Ja osobiscie za samo 1/2 przeklenstwa nie robie skarg, poniewaz moim zdaniem to bezsensowne, jednak jak jakis gracz przesadza to juz robie. Ostatnio mniej siedze na serwerze i skarg duzo nie robie. Spotkalem sie na innych serwerach z komendą /helpop ale niestety niecpamietam pluginu. :/
Komenda /helpop pochodzi z pluginu Essentials Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie