MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Co jest !!!!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wysłałem SMS na trybie WojownicyDusz na serwerze Minecraftowo o treści WD1.MrRayqq i nie otrzymałem przedmiotu ( miecz dusz ) którego zamówiłem.
Nie otrzymuje go po rozpoczęciu gry choć tak pisze.
Powinien się pojawić po zakończeniu obecnej gry na WD. A jak nie, to zgodnie ze standardem:

Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM.

W treści Maila musi znajdować się:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Jeżeli masz jakieś pytania możesz je pisać pod tym tematem.
Zobacze do jutra jak sie nie pokaże napisze bo wysłałem i zmarnowałem 25 zł.
Nie martw się na pewno Ci pomogą mi już kilka razy tak pomagali.
Wysłałem email wczoraj nie dostałem odpowiedzi więc refresh
Musisz czekać poczekać
Jak ja nie dostawałem zawsze resetowałem minecraft i zawsze po następnym wejściu wszystko było na miejscu Big Grin
(07-February-2016 15:34:09)MegaRayquaza napisał(a): [ -> ]Wysłałem email wczoraj nie dostałem odpowiedzi więc refresh

Ja czekałem 2 tyg na odpowiedz. Nie ma sensu refreshować, bo odpowiedz została udzielona. Pozostało tylko czekać, a odpowiedz otrzymujesz zawsze, nawet kiedy nie uda się odzyskać zamówionej usługi.
ta tylko ze reset u mnie nic nie daje

(07-February-2016 16:47:14)lubie_placki69 napisał(a): [ -> ]
(07-February-2016 15:34:09)MegaRayquaza napisał(a): [ -> ]Wysłałem email wczoraj nie dostałem odpowiedzi więc refresh

Ja czekałem 2 tyg na odpowiedz. Nie ma sensu refreshować, bo odpowiedz została udzielona. Pozostało tylko czekać, a odpowiedz otrzymujesz zawsze, nawet kiedy nie uda się odzyskać zamówionej usługi.

Mam nadzieje że sprawa zostanie wyjaśniona i albo otrzymam dusz albo zwrot kasy.
@lubie_placki69
Ta,mój kolega napisał im na email i mu nieodpowiedzielo wogóle a było to 7mies temu
Stron: 1 2
Przekierowanie