A więc tak przydałby się helper/admin na minez (serwerownia mineserwer.pl), dlatego że gracze się ciągle obrażają. Proszę rozpatryzc moją propozycje. Chcę kandynować na takiego opiekuna.
Na jaki dokładnie serwer?
(05-February-2016 14:52:23)DevilxShadow napisał(a): [ -> ]Na jaki dokładnie serwer?
Minez na server mineserwer.pl
To ja tego trybu nawet nie kojarze
(05-February-2016 14:55:03)mistrzplackiiii napisał(a): [ -> ]To ja tego trybu nawet nie kojarze
mineserwer.pl minez pod skywars jest tryb
Nie wiem, czy czasem rekrutacja na mineserwer jest wstrzymana, ale jak nie to możesz pisać podanie

Jest taki tryb (głowa mrocznego szkieleta)
Ale ja nie potrafie zrozumieć o co w nim chodzi, na kanałach administratorów nie było żadnego filmu o tym, większość nic o nim nie wie, chyba wogóle zapomnieli o tym trybie :c
(05-February-2016 14:59:29)Kornelek napisał(a): [ -> ]Jest taki tryb (głowa mrocznego szkieleta)
Ale ja nie potrafie zrozumieć o co w nim chodzi, na kanałach administratorów nie było żadnego filmu o tym, większość nic o nim nie wie, chyba wogóle zapomnieli o tym trybie :c
Musisz szukać żarcia i przetrwać apokalipsa zombie.
Kandydatury na takowego "opiekuna" raczej nie zgłosisz, ponieważ rekrutacja jest off z powodu braku wolnych miejsc. Jeżeli chodzi o sam tryb, to postaram się częściej tam wbijać, poobserwuję itp. Jeżeli okaże się, że jest w miarę "czysto" to rzadziej będę wbijał, poza tym istnieje coś takiego jak F2, scr.shu czy jakoś tam i dział skargi oraz wzór.
Czasem tam wchodzę, tylko ten tryb się nudzi po 5 minutach grania i gra tam mało osób. Raz jak tam wszedłem to przez bany serwer się pusty zrobił.