Jest możliwość przeniesienia itemów z mineserwer na minecraftowo ,chociaż tych z black marketu . Chce je przenieść bo na mineserwer są lagi i grać się nie da ;p, a szkoda mi 11 dzialek obrotowych i innych rzeczy...

Nie ma takiej mozliwosci. Przedmioty zostaja na tym serwerze, na ktorym je zakupiles
Możesz spróbować się z kimś wymienić. Możesz też spróbować sprzedać za realny hajs i zatankować w 30000$ sms-em na minecraftowo.
Nie ma możliwości przeniesienia itemów. Możesz się z kimś kontem wymienić lub coś innego...
Glaverre z tego co wiem to handel kontami za realny hajs jest zabroniony
Super , wydalem 50 zl na serwer na ktorym prawie nikt nie gra i sa masakryczne lagi i mowia mi ze nie da sie przeniesc itemkow . To moze oddajcie mi hajs? I jeszcze mam tam konto o wartosci ok 100 tys. zenada...
Gracze są bardziej pomocni od Administracji , Piotrovsky zadnej propozycji co moglbym zrobic . Z gta mieliscie zrobic porzadek ,zostawiliscie go niedopracowanego , mialy byc GANGI i nikt sie tym nie zajal ,a najbardziej mnie to denerwuje ze w informacjach pisze ze jak zakupisz vipa to mozesz wejsc do jakiegos vip rooma ktory wogole nie istnieje . Moze się wreszcie wezmiecie do roboty , juz chyba najwyzszy czas

(06-February-2016 19:07:45)bartex1996321 napisał(a): [ -> ]Super , wydalem 50 zl na serwer na ktorym prawie nikt nie gra i sa masakryczne lagi i mowia mi ze nie da sie przeniesc itemkow . To moze oddajcie mi hajs? I jeszcze mam tam konto o wartosci ok 100 tys. zenada...
Gracze są bardziej pomocni od Administracji , Piotrovsky zadnej propozycji co moglbym zrobic . Z gta mieliscie zrobic porzadek ,zostawiliscie go niedopracowanego , mialy byc GANGI i nikt sie tym nie zajal ,a najbardziej mnie to denerwuje ze w informacjach pisze ze jak zakupisz vipa to mozesz wejsc do jakiegos vip rooma ktory wogole nie istnieje . Moze się wreszcie wezmiecie do roboty , juz chyba najwyzszy czas 
Gta jest aktualnie w przebudowie. Na yt banana masz najnowsze informacje. Hajsu za usługi premum nikt Ci nie odda. Dostałeś dokładnie to za co zapłaciłeś i nie możesz tego zwrócić tylko dlatego bo ci się już grać nie chce. Chcesz sobie coś odzyskać no to próbuj wymienić albo sprzedać. Po tym updacie chętnych by się znalazło.