MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Itemki z gta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jest możliwość przeniesienia itemów z mineserwer na minecraftowo ,chociaż tych z black marketu . Chce je przenieść bo na mineserwer są lagi i grać się nie da ;p, a szkoda mi 11 dzialek obrotowych i innych rzeczy...Confused
Nie ma takiej mozliwosci. Przedmioty zostaja na tym serwerze, na ktorym je zakupiles
Możesz spróbować się z kimś wymienić. Możesz też spróbować sprzedać za realny hajs i zatankować w 30000$ sms-em na minecraftowo.
Nie ma możliwości przeniesienia itemów. Możesz się z kimś kontem wymienić lub coś innego...
Glaverre z tego co wiem to handel kontami za realny hajs jest zabroniony
(05-February-2016 14:24:50)SpoNgeKoweN napisał(a): [ -> ]Glaverre z tego co wiem to handel kontami za realny hajs jest zabroniony

Jak mu udowodnią?
Super , wydalem 50 zl na serwer na ktorym prawie nikt nie gra i sa masakryczne lagi i mowia mi ze nie da sie przeniesc itemkow . To moze oddajcie mi hajs? I jeszcze mam tam konto o wartosci ok 100 tys. zenada...

Gracze są bardziej pomocni od Administracji , Piotrovsky zadnej propozycji co moglbym zrobic . Z gta mieliscie zrobic porzadek ,zostawiliscie go niedopracowanego , mialy byc GANGI i nikt sie tym nie zajal ,a najbardziej mnie to denerwuje ze w informacjach pisze ze jak zakupisz vipa to mozesz wejsc do jakiegos vip rooma ktory wogole nie istnieje . Moze się wreszcie wezmiecie do roboty , juz chyba najwyzszy czas Tongue
(06-February-2016 19:07:45)bartex1996321 napisał(a): [ -> ]Super , wydalem 50 zl na serwer na ktorym prawie nikt nie gra i sa masakryczne lagi i mowia mi ze nie da sie przeniesc itemkow . To moze oddajcie mi hajs? I jeszcze mam tam konto o wartosci ok 100 tys. zenada...

Gracze są bardziej pomocni od Administracji , Piotrovsky zadnej propozycji co moglbym zrobic . Z gta mieliscie zrobic porzadek ,zostawiliscie go niedopracowanego , mialy byc GANGI i nikt sie tym nie zajal ,a najbardziej mnie to denerwuje ze w informacjach pisze ze jak zakupisz vipa to mozesz wejsc do jakiegos vip rooma ktory wogole nie istnieje . Moze się wreszcie wezmiecie do roboty , juz chyba najwyzszy czas Tongue

Gta jest aktualnie w przebudowie. Na yt banana masz najnowsze informacje. Hajsu za usługi premum nikt Ci nie odda. Dostałeś dokładnie to za co zapłaciłeś i nie możesz tego zwrócić tylko dlatego bo ci się już grać nie chce. Chcesz sobie coś odzyskać no to próbuj wymienić albo sprzedać. Po tym updacie chętnych by się znalazło.
Przekierowanie