MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego :pegek
Jesteś recydywistą?:nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nie byłem odpalony, na kitpvp dostałem początkowąklase która przywołuje golema. Nic nie miałem !!
Serwer: mineserwer.pl
Bardzo prosze o unban nie mam żadnych cheatów ani nic. Na trybie RPG wymiatam. Nigdy bym na tym serwerze nie czitował !! Ostatni raz grałem o 15:30 i na trybie KitPvp bo tryb RPG był w czasie aktualizowania, dostałem ten losowy wybieracz klasy i dostałem gostka który może przywoływać golema, i nim grałem. Bardzo prosze o UNBANA ! Sad Sad Sad
Kazdy potrafi żebrac o ub...

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka

Daj ss (F2)
Zacznijmy od tego, czy wiesz kto ciebie zbanował?
(04-February-2016 16:56:50)Vark123 napisał(a): [ -> ]Zacznijmy od tego, czy wiesz kto ciebie zbanował?

Nie, nie wiem. I jeszcze raz nie miałem czitów.
Kto cie zbanowal daj ss!!

(04-February-2016 16:54:37)Loofek napisał(a): [ -> ]Kazdy potrafi żebrac o ub...

No ta, jakbym czitował naprawdę to bym tu nie dawał żadnej skargi ale dlaczego mam się za pieniądze unbanować jak nic nie zrobiłem ?!

(04-February-2016 16:59:44)Loofek napisał(a): [ -> ]Kto cie zbanowal daj ss!!

Mam zrobić ss tego że jak próbuje wejść na serwer to mi pisze że zostałem zbanowany ? Bo przecież nie robiłem wcześniej screenów, po co ?
Sluchaj masz bana i powinno pokazac ci sie komunikat

Wiec wcisnij f2
(04-February-2016 17:03:42)Loofek napisał(a): [ -> ]Sluchaj masz bana i powinno pokazac ci sie komunikat

Wiec wcisnij f2

http://zapodaj.net/21a60475b6e18.png.html o to chodzi ??
Tak o to. A teraz czekaj na wypowiedz administracji

@up Gadasz od rzeczy? Czy do rzeczy ;-;?
Stron: 1 2
Przekierowanie