Proszę o znerfienie, lub usunięcie klasy Medyk. Jest ona zdecydowania za mocna, oraz się buguje. Bug ten wykorzystuje gracz vasos który ma 20 hp i jest niedopokonania. Moc tej klasy jest niedopasowana do reszty klas podobnie jak jej cena. Proponuje jednak całkowite jej usunięcie, ponieważ istniej już podobna klasa Bersherker, oraz jak już napisałem buguje się w dużym stopniu co niepotrzebnie utrudnia grę pozostałym.
Pozdrawiam PR0s.
Ps Ukaranie za bugowanie gracza vasos było by również wskazane.
No ale co zrobisz z osobami które nią grają?Lepiej było by naprawić ją do takiego stanu jak w jej opisie ( 13 serc).
Ale 15 serc normalnie to i tak przesada berserker jest niewiele tańszy a ma 13 z pojawieniem się medyka berserker stracił sens.
Ps banan nikt nie używa medyka do tego żeby leczyć swoich tylko po to żeby mieć więcej hp medyk powinien mieć 10/12 serc
Grzesiek np kejmil mnie uleczy jak mam mało hp i gadamy przez skeyp . Zauważyłem że jakiś gracz ulecza a nie wykorzystuje tych serc . Ps: a co z $$$ oddadzą?
Jeden wyjątek ale serca do expienia też wykorzystuje
Zgadzam się berserker przy tej klasie stracił sens, moim zdaniem powinna ona zostać usunięta lub doprowadzona do stanu taki jak w opisie 15 serc.
(04-February-2016 20:44:31)amon3200 napisał(a): [ -> ]Zgadzam się berserker przy tej klasie stracił sens, moim zdaniem powinna ona zostać usunięta lub doprowadzona do stanu taki jak w opisie 15 serc.
15 serc to także zbyt wiele zwłaszcza ,że ma dodatkowo bandaż Wydaje mi się, że 12 serca to najwięcej ile może mieć
więc jeśli Was stać na medyka to berserkara nie kupujcie, żeby zdobyć 20 serduszek też trzeba pare kili nabić, klasa jak klasa, każda ma swoje korzyści, w tym przypadky serca to jej główny atut. Nic w tym zakresie zamieniać nie zamierzam, medyk to typowy tank, każdy ma innego swojego ulubieńca i daleko mu do najlepszej klasy.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!