MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] adam166
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : adam166
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:dostalem bana za niby klamstwo bo ukradlem komus miecz a pozatym nawet nie mialem 5 sek na oddanie go a se zartowalem ze go biore a nawet gdyby to i tak musialbym dostac bana tylko na wojownicy dusz a nie na calym serwie to nie sprawiedliwe prosze odbanujcie, i jeszcze dlatego powinniscie mnie odbanowac poniewaz na survivalu mialem zbudowana gildie nad ktora sie bardzo napracowalem.
Serwer: mineserwer.pl
Z powazaniem adam166.

Paczcie się SnowPL mi to odrzucił ze niby jestem cheaterem a nawet nikt nie złożył na mnie skargi i nawet nikt nie ma dowodów aha żal.

[attachment=969]

[attachment=970]
Duplikat

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
Poco to piszesz snoł rozpatrzył prośbę na toją niekorzyść, nie zmienisz tego choćbyś nie wiadomo ile próśb pisał.
Najpierw napisales ze to oszukanstwo ze ukradles ten miecz a potem pisales ze niezdozyles oddac tego mieczu a to ze tyle na survivalu pracowales to nieznaczy ze zato masz miec uma
Kolejna twoja prośba o UB. Nie rozumiesz, że prośba o UB przysługuje ci jeden raz!? Za następną taką prośbę dostaniesz bana -_-
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie