MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] adam166
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : adam166
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: bo powinienem dostać bana czasowego a nie perma za to ze powiedziałem do Gosi żeby mi dała miecz dusz i jej oddam na serio. Żartowałem bo kto by dał miecz dusz? Ona dala mi miecz, jej problem a nawet nie miałem 10sekund na oddanie, pozatym administracja nie odpowiada za utracone itemy. Jak nie wierzycie to zobaczcie na konsoli kiedy dostalem bana a kiedy prosilem. Po prostu powinien być ban czasowy. Pozniej po banie wszedlem na moje drugie konto i powiedzialem do gosi żeby mnie odbanowala i na drugim też dostałem bana tylko że czasowego. Myślę że mnie odbanujecie bo tego bana mam kilka dni już!!! To już moj kolejny post o unbana bo nie powiedzieliscie mi czy dostanę unbana czy nie? Powinien być ban czasowy a nie perma z takie coś administracja nie odpowiada za utracone itemy!!!
Serwer: mineserwer.pl

Pozatym Gosia ja ci chciałem oddać miecz mówiłem Ci to na drugim koncie żebyś mnie odbanowala na adam166 i wejdę i Ci oddam Ale na drugim też mi dałaś!!!- bana
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie