MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] Bartek_Wojak
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zbanowany: Bartek_Wojak
Czy jesteś recydywistą?nie, jak raz dostanę karę to się mocno pilnuję
Dlaczego chcę dostać unbana? Chciałbym zostać odbanowany, ponieważ bardzo lubię Mineserwer i wysłałem kilka SMSów, głównie na trybie RPG. Na tym też trybie dostałem bana od ironhide, za pisanie na czacie Capsem. Rozumię swój błąd i nie będę go w przyszłości popełniał, ale mimo to uważam, że nie powinienem dostać za to PERM bana. Kick albo ban na kilka godzin by wystarczał, bym się opamiętał:-) Pisałem CapsLockiem taki tekst: KTO POKAŻE JAK SKUTECZNIE ZABIJAĆ WARLORDY?
Było to zaraz po wbiciu 50 poziomu, i szukałem pomocy.

Serwer: Mineserwer.pl
Dostałeś perma za capsa ? o.O
Czekamy na wypowiedź irona.
perma rly? o.O aż mnie kusi by zobaczyć jaką komendę wpisałem, przeważnie się nie mylę przy wpisie. Dostałeś kicka, próbowałeś wbijać? Jak dalej to pisze to przepraszam za pomyłkę (brak rozgarnięcia, choroba mnie tknęła i nie mam zbyt dużego skupienia). Zwykle patrzę na upewnienie się w zapisie, jeżeli by było coś nie tak dawno bym to widział.

@Edit: spróbowałem wpisać tego UB i oto rezultaty: http://scr.hu/85fv/un58z

To zdjęcie wykazuje że nie miałeś perma tylko bana na 1s (kicka).
Ok zaraz wbiję i sprawdzę, i jeszcze raz sorry za capsa, już nigdy ma serwerach nie napiszę wielkiej litery o.O

EDIT Rzeczywiście, wszystko jest OK. Poprostu jak mnie wywaliło pisało żeby wysłać SMS na unbana, wkurzyło mnie to i wyłączyłem kompa. Ale dzięki "banowi" wziąłem książkę i zacząłem czytać także są zalety:-D życzę powrotu do zdrowia iron
Do zamknięcia
Przekierowanie