Nazwa użytkownika zbanowanego : Iretis
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Zostałam niesłusznie oskarżona o cheaty, raz Pomocnik mnie sprawdzał i nic nie miałam, nagrywałam też 4 filmy na którym widać, że nie mam żadnych wspomagaczy. Gram na serwerze od 5-6 dni (nie pamiętam ile dokładnie). Fakt, że gracz o nick'u RokoPvP osądzał mnie o jakieś wspomagacze, ale od razu Pomocnik (Vark123 jak dobrze pamiętam) sprawdził mnie i niczego nie wykrył. Zrzut ekranu z tego, co mi wyskoczyło :
http://scr.hu/7n12/xk8bs .
Serwer: mineserwer.pl [KitPvP]
Żeby była jasność.
To, że sprawdzałem, nie oznacza wcale, że nie miałaś cheatów. Z tego co pamiętam, to miałaś launcher zycza, więc... Tym bardziej mogłaś zainstalować po sprawdzaniu.
Oraz prośba o UB przysługuje ci jeden raz.
@Vark123: Pomocnik poprosił mnie, abym poprawiła błędy, więc poprawiłam. Nawet gdybym miała jakieś wspomagacze to na pewno nie wstawiłabym filmików na yt gdzie gracze mają cheaty..
Pozwól, że się wypowiem.
Cheaty można wyłączyć w kilka sekund..
Przykro mi, nie znam się na wspomagaczach typu killaura, nigdy ich nie używałam i nie mam zamiaru używać. Nie jestem na tyle mądra żeby wiedzieć jak się to wszystko wgrywa, zwłaszcza, że jestem dziewczyną.. Myślicie, że byłabym aż taką idiotką i wstawiała fiilmiki na yt gdzie wyraźnie widać, że gracze mają cheaty?
Zrozum że nikt nie ma pewności że nie cheatowałaś, nagranie gdzie pokazujesz cheaterów, nie jest wytłumaczeniem! Nie wiem kto cię zbanował, ale ten ktoś miał na pewno powód żeby cię zbanować.
Przysługuję ci tylko 1 odwołanie do bana, więc skończ drążyć ten temat, bo to nie ma sensu, marnujesz tylko swój czas.
Sam pisałeś, że mam poprawić błędy, więc poprawiłam. No ale kurcze, na logikę, myślicie że dziewczyna byłaby w stanie wgrać jakiekolwiek cheaty?
Masz dowody ,że nie masz Huzuni czy Nudusa oprócz tych 4 filmów zrób film na całym .minecraft
Wpisz w start ,,%appdata%" -->.minecraft i zrób ss calego folderu najlepiej także .Minecraftzyczu . I tee ss pokaż pomocnikom
Przecież mogła to przenieść do kosza, nawet jak w koszu to mogła usunąć na zawsze...
Mogła wyjąć to w inny folder, albo na pulpit...
I nawet głupi umiałby przenieść do kosza, teraz ss nic nie da. Wogóle nie wiem jak ta sprawa się zakończy, nie ma dowodów, i są argumenty...