MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: UB
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : IVELA
Jesteś recydywistą?: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo dostałam za niewinność.. za ,,obrażanie administracji,, ;D chociaż ja nic nie zrobiłam ;__;
Serwer: Mineserwer.pl

Siema! Chce prosić o UB ponieważ dostałam bana za niewinność. Pewne osoby zrobiły multi i obrażały Mlodego i Quirll'a.. Oczywiście wina spadła na mnie ;__; nie zamierzam płacić za coś czego nie zrobiłam. Snow zwracam się głównie do ciebie bo ogarnięty jesteś.. zrób coś z tym.
Eee IP mówi swoje
Jak jesteś nie winny to czm masz bana ? Nikt cię nie wrobil Smile
(01-February-2016 16:26:56)Dominik010 napisał(a): [ -> ]Jak jesteś nie winny to czm masz bana ? Nikt cię nie wrobil Smile

No właśnie Quirll dał mi bo to BFF Mlodego i wiesz.. Młody mówi, reszta robi ;p mogą sprawdzić jakie konta na moim IP powstały i sie przekonają ;__;

(01-February-2016 16:23:24)TreboR napisał(a): [ -> ]Eee IP mówi swoje

No ciekawe.. No to niech mi IP sprawdzą ;p Kalis daje P niewłaściwym osobom..
Właśnie.. ban bez dowodów szanowny P quirll nawet nie sprawdził IP multikont pewnych osób i dał bana niewinnej.. Zróbcie coś z tym Bo Ivela ma bana za nic.. sprawdzcie po prostu IP tych mk które obrazały .. i na przysłość nie banujcie bez twardych dowodów i sprawdzenia IP.. A i dodam coś jeszcze tu.. Wielu graczy odchodzi z Survival przez Gracza Mloodyy które jest nazywany "pupilkiem większości P ". Moim zdaniem i nie tylko moim jest to prawda bo Mloodyy może obrażać i nazywać ludzi naiwniakami fk itp. a jak ktoś o nim coś powie to ban.. Ogarnijcie Tych P i tg młodego bo graczy ubywa.. I odbanujcie IVELE.
O właśnie! Wczoraj Quirll mnie pare razy wywalił z serwa za to że obrażam młodego ale kiedy on powiedział że moje życie jest żałosne to Quirll to zignorował.. A jak pytałam czemu jemu kicka nie da to mi nawet nie odp! Z tego serwera odchodzi coraz więcej graczy.. Ogarnijcie to.. Dajcie P komuś odpowiedzialnemu a jemu zabierzcie.. Gosia też po stronie Mlodego wiecznie! Usuncie im P bo robią co chcą. Mlody może cheatować, obrażać innych itd.. To czemu my nie?
(01-February-2016 16:56:15)IVELA=YT napisał(a): [ -> ]O właśnie! Wczoraj Quirll mnie pare razy wywalił z serwa za to że obrażam młodego ale kiedy on powiedział że moje życie jest żałosne to Quirll to zignorował.. A jak pytałam czemu jemu kicka nie da to mi nawet nie odp! Z tego serwera odchodzi coraz więcej graczy.. Ogarnijcie to.. Dajcie P komuś odpowiedzialnemu a jemu zabierzcie.. Gosia też po stronie Mlodego wiecznie! Usuncie im P bo robią co chcą. Mlody może cheatować, obrażać innych itd.. To czemu my nie?

Tacy są pomocnicy. Młody wpływa na nich jak wróżka i nic z nim nie zrobią.
Ale ja mam już tego dosyć! Gram tu od tak dawna i fajnie się grało kiedyś kiedy P nie faworyzowali Mlodego! Tak jak już mówiłam..
Mlody mówi, reszta robi..
ŻAŁOSNE! I mam bana za nic!
Zróbcie coś z tymi ... P ale P to oni są tylko z nazwy.. robią co im młody powie i nic ich nie obchodzi poza tym żeby młodemu i sb dogodzić.. Taka jest prawda . Gracze odchodzą.. Naprawcie to zanim odejdą wszyscy bo nikt z tym quirllem młodym głównie nie wytrzyma za długo..Działajcie.
Kiedy rekru?
Stron: 1 2
Przekierowanie