Mam problem z zainstalowaniem tego moda
Robie to jak SzybkiBanan na odcinku lecz po Forgowaniu
Dalej pokazuje się Mi na MagicLauncher No Forge
Ktoś ma jakiś pomysł czemu tak się dzieje ?

Najprostszy sposób na pozbycie się problemu: Zmień launcher na Shinigima Launcher, uruchom wersję na którą masz ten mod, zamknij MC i Launcher po uruchomieniu.
Zainstaluj forge pod wersję odpowiednią, wejdź w .minecraft/mods i wrzuć tam Damage Indicators.
Zmień wersję MC na taką z "forge" w nazwie i graj.
Spróbuj, może pomoże bo Magic Launchera nie znam.
Nie działa jak zmieniam to uruchamia się minecraft ładuje się itd ...
A potem się nie włancza
Zmień javę na javę 7 update 80 u mnie nigdy na Java 8 nie dział forge (tutaj link:
http://www.oracle.com/technetwork/java/j...80261.html ), zjedź na sam dół i pobierz przedostatni plik i zainstaluj. Pamiętaj żeby odinstalować Javę 8. Po zmianie, jak używasz shiginima launcher albo normalny, legalny Minecraft, kliknij Edit profile, zaznacz pole executable(na dole) i wklej tam swoją ścieżke do javy 7. Znajdziesz ją w aplikacji Configure Java->klikasz na górze Java, view settings->kopiujesz ścieżke(o ile się nie mylę to podpisane jest to tam jako "path". Wklej to do pola executable i sprawdź czy działa.
Nie ponoszę odpowiedzialności za wynikłe problemy, ale powinno zadziałać. Mi pomogło i to na 5 różnych komputerach z różnymi systemami, sterami i hardwarem.
PS U mnie ścieżka do javy wygląda tak: C:\Program Files\Java\jre7\bin\javaw.exe