mam pomysł aby skrócić czas przygotowywania wojowników do ataku potworów z 700s do 600s zawsze jak gram trzeba czekać te 700 sekund czyli 11 minut z kawałkiem to za dużo a zwyciestwo wojowników zwiekszyc
do 1000 sekund bo na mineserwer.pl teraz mało osób gra na wojownicy vs potwory i czasami wojownicy wygrywają tak że jest ich 20 na koniec a potworów 1 lub 2
Nie ja myślę że czas jest dobrze wyważony osoba która jest Bogiem i nie ma co robić bo już mam itemy wszystkie to niech czeka a osoby początkujące ??? One muszą ogarnąć teren co jak się robi itp. Stworzyć zbroję , znaleźć bronie a to jednak trwa trochę czasu. A gdyby się zwiększyło czas potworów to było by jeszcze trudniej a zauważ że potwory są lepiej zorganizowane niż wojownicy , one muszą rozwalić świątynie i tyle a wojownik musi zadbać o to aby miał jedzenie potki aby go potwory nie zabiły i jeszcze świątynie bronić ;-;
Jestem na nie z tym 2pomysłem bo bogowie se by więcej lvl nabijali
Myślę, że to nawet dobry pomysł, ale lepiej pozostać przy aktualnym czasie.
Nie ponieważ: noo racja kiedyś grało więcej osób ale trzeba trochę czasu na przygotowanie, czasem nawet za głupim craftingiem można sie naszukać parę minut no ale to zależy od klasy

Nie nie trzeba skracać czasu. Podstawowy wojownik musi zrobić uzbrojenie itp. 700 sekund to wystarczający czas. Nie potwory też mają miec ten sam czas. Zresztą i tak gra sie konczy przed czasem ;p
Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
Jak widać nikt takich zmian nie chce dlatego też nie będą one wprowadzane.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!