MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nowe Klasy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Elo, Elo
Witam dzisiaj tak se gram i gram. I zastanawia mnie dlaczego jeszcze nie było odblokowania Nowych Klas na WD. Wiele gracz by chciało zagrać nowymi klasami. Proszę aby tylko te zostały odblokowane Smile.
Może i administracja zorganizuje jakiś event który będzie polegał na odblokowaniu tych wszystkich nowych klas na np. 1h, moim zdaniem dobry pomysł.
Teraz ja się wypowiem. Pomysł jest fajny ,ale był by jeszcze lepszy gdyby Skrytobójca i Ninja mogły być zablokowane,ponieważ będzie znów że wszyscy mają FLY a to bug Ninja. Skrytobójca jest za dobry więc on też powinien Zablokowany. To jest tylko moje zdanie.
Zgadzam się z gizmog23, pomysł fajny nawet bardzo, jak gizmog wspomniał ninja i skrytobójca powinny być zablokowane. Są to za dobre klasy, za OP. McKoxu7878 też niezły pomysł z odblokowaniem klas (poza ninja i skrytobójca), np. na 1 h lub 1 dzień. Smile
Up 1, 2: Mi chodziło o odblokowanie tylko nowych klas bez Ninji. Jednak skrytobujca myślę że mógłby być odblokowany. Jednak jak nie chcecie to niech bez skrytobójcy. Czekam na wypowiedzi innych.
Skrytobójca jest za bardzo OP klasą, ma coś w rodzaju vortexa, niewidzialność i speeda na 5 sek, po użyciu piórka. Moim zdaniem jak już wcześniej wspomniałem w poście na ten temat bez klasy ninja i skrytobójca.
Niech na max 3h (lepiej na 1h) odblokować NOWE klasy typu dracula albo budowniczy. mogłyby też być najsłabsze typu pirotechnik.
Dobra może być bez skrytobójcy. Ps: Tylko nowe klasy mają być odblokowane.
Chciał bym aby wszystkie klasy zostały odblokowane na 1h bo chcę się zastanowić na jaką klasę zbierać :/
Jestem na Tak
Bo np ja mam 6k zbieram na dracule a nwm czy sie ją opłaca czy innąSmile
Stron: 1 2 3
Przekierowanie