MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] jakom klase sie opłaca
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej nwn bo kupiłem ostatnio sms na kase i nwn jakom klase se kupić
Chałem kupić
Nijne lub dracula lub paladyn co się opłaca bo nwn
Ninja najlepsza Smile wysoki podskok fajowySmile
Ok dzeks
Ja radziłbym ci kupić PiroTechnika lub Czarodzieja.
Jak proponujecie klasę, to piszcie również dlaczego. Takie teksty "polecam to, ja polecam to, zamknij sie, ja wiem że to jet najlepsze" wcale nie pomagają przy wyborze.
Grałem ninja, wysoki podskok może czasami uratować, nie ma również obrażeń od upadku, dlatego na plus z mojej strony.
Zależy ile masz kasy, ja bym Ci proponował na zakup ninja. Samj nie posiadam tej klasy ale nią grałem, zalety są takie; double jump, brak obrażeń od upadku + łuk i 6 strzał bardzo fajna sprawa :-).
Ninja najlepsza z przedstawionych powyżej klas, ale wszystko sprowadza się do tego ile masz fe kupione jeśli nie ninje to paladyna , bo dracula to najgorsza z tych klas.
Dlaczego ninje?
-Bardzo często uratuje ci życie;
-Możesz spadać skąd chcesz bardzo przydatne przy ucieczce i doskakiwaniu do itemów spadającego wroga;
-Wysoki skok pozwoli ci bardzo łatwo dogonić uciekającego przeciwnika, mało tego dobrze użyty pozwoli ci skoczyć bardzo daleko.
Dlaczego Paladyna?
-Dobre dla zaawansowanych graczy pomaga sprawniej zabijać a słabszym daje możliwość wyrównania szans;
-Odrzut 1 na mieczu często się przydaje np. do zrzucenia wroga;
-Klasa ma też potke leczenia.
Chyba Ninja
Wysoko skaczesz i masz łuk
Dla mnie taka klasa jest ok
@up Piotrovski pisał że trzeba uzasadnienie mieć a nie tylko " kup tą bo jest ok " z tego wynika że nie czytasz wcześniejszych postów.
Myślę że:

Ninje bo:
- Ma podwójny podskok
- zero obrażeń od upadku
- luk + 6 strzał
- Nie raz życie uratuje

Skrytobujce bo:
- Ma coś w rodzaju vortexa
- Jak to użyjesz zbroja znika
- Masz sprinta i nie widke na gdzieś 10s
- można tym uciec przeciwnikowi

Paladyna bo:
- Ma miecz na odrzut I
- miksture leczenia I
- 1+ dodatkowych obrażeń do każdego miecza

Myślę że te klasy są jedne z najlepszych jakie były na WD Smile.
Stron: 1 2
Przekierowanie