Witam , dziś zapytam bo właśnie przed zamówieniem dziś 10 tyś na klase mam pytanko , czy może jakieś nowości planujecie? Nowe klasy jakieś bronie . Ciekawe by było bo w każdej chwili mógłbym na coś innego zamówić do WD
Niestety ale Banan mówił że nowych klas i broni nie będzie

Klas nowych nie będzie, a nowych broni w najbliższym czasie nie.
Kasę wydaj na lepszą klasę niż np. Paladyn. Pozbieraj trochę Hajsu i kup dobrą klasę

(30-January-2016 11:27:58)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]Klas nowych nie będzie, a nowych broni w najbliższym czasie nie.
Kasę wydaj na lepszą klasę niż np. Paladyn. Pozbieraj trochę Hajsu i kup dobrą klasę
A pirotechnik jest lepszy od paladyna?
Up: Paladyn lepszy ma 1+ obrażeń do każdego miecza.
Nowości nie będą wprowadzane.
To co jest aktualnie na WD pozostanie jeszcze przez większość czasu.
(30-January-2016 13:20:40)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]Up: Paladyn lepszy ma 1+ obrażeń do każdego miecza.
Przy Paladynie jest napisane:
OSTRZYMASZ
MIECZ +1 i miksture leczenia.
A nie będziesz zadawał +1 obrażenia każdym mieczem
Up: Zadaje się już testowałem

.
(30-January-2016 14:25:55)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ] (30-January-2016 13:20:40)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]Up: Paladyn lepszy ma 1+ obrażeń do każdego miecza.
Przy Paladynie jest napisane:
OSTRZYMASZ MIECZ +1 i miksture leczenia.
A nie będziesz zadawał +1 obrażenia każdym mieczem
Każdym się zadaje grałem paladynem na przełomie grudnia 2014-maja 2015 potem ninje kupiłem i już jakoś nie gram

Ogólnie 1 z najlepszych klas, pirotechnik na start ma to samo eq co paladyn ( miecz kamienny ale paladyn +1 dmg ) i jeżeli masz miecz który zapala ( np . miecz dusz ) to w walce wręcz ci nic nie daje, ale jeśli wolisz z łuku strzelać to wtedy zapalonymi strzałami.Więc co wolisz to kup xd
wojteksyQ12 jakiś Ty mądry :o