MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dosyć!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
MAM JUŻ tego dość!
Operator Krowa221 zabija na gm1,daje wszystkim diax sety i 64kox jabłka i razem na godzie kampią se na WD
Goście śą niepokonani i szypko dedamy!
Zróbcie coś z tym!
Jakieś dowody? pamiętaj że zawsze trzeba dowody. Poważne oskarżenie.
Co możemy o Krowie221 powiedzieć
1. Nie ma konta na forum
2. Range ma chyba od Kalisa bo go zna
3. Nic nie robi raz jak widziałem on klepał jakiegoś cheatera i go nie zbanował
4. Siedzi tylko na survivalu

Nie sądzę żeby taka osoba się nadawała na Operatora :/
On teraz był na WD.
Niemam dowoduw bo niedało się zrobic jak ktos z mieczem ostrosc 10 i na godzie nas zabija i daje po 64koxy do renki
UP "dowoduw" ? Chyba dowodów xD
SorcererZastępca
bez dowodów naprawdę chyba nic się nie da zrobić
bo niestety same słowa nie wystarczą
krowa221 baaaardzo rzadko wbija na serwer, najczęściej w nocy, kiedy nikogo nie ma, ostatnio trochę nadrobił tym, że wreszcie ogarnął co to jest skype i sprawdza graczy, mi również nie podoba się to że praktycznie wcale nie patrzy na chat, on sobie siedzi na pvp, gość reklamuje serwer i po 3 minutach dostaje bana, a chyba powinien otrzymać perma od razu nie? Z serwera wychodzi po 2-3 osoby, może i mało, lecz co z tego jak takich ludzi reklamujących swój serwer ( Nie umieją nagrać reklamy na YT ) jest codziennie po 20-40 osób? Rozumiem że ma rodzinne, ale jeżeli nie ma czasu, to niech zrezygnuje ze swojej posady, moim zdaniem, powinien więcej poświęcać czasu na serwer oraz patrzyć na chat, wtedy moje zdanie na temat jego pracy na serwerze, było by bardzo dobre.
Mogę potwierdzićTongue
cały czas nierówno jechali na godzie dopiero gdy krowe221 cheater zaczął lać to wyłączył godaSad
Przekierowanie