MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: A wy po jakiej stronie ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Ciemna strona mocy czy jasna ? https://www.youtube.com/watch?v=_lOT2p_FCvA Dołącz do mnie!
A co kurna, nie widać?
Wink widzę Big Grin kylo ren[hehe] (e tam Darth Vader lepszy)
Vader lepszy ale nie mogę się doczekać Rozwinięcia postacie Kylo. Pewnie będzie jeszcze silniejszy i będzie częściej wpadał w atak szału i będzie miał po co nosić maskę ( po bitwie z Rey )
hmmmmm
jeszcze 2 lata do VIII
Lord Vader lepszy na razie Smile
Nom ale wiecie ( dla tych co oglądali VII ) że Snoke może być mistrzem Sidiousa - Darth Plageuisem??
@up To nie prawda. Darth Sidious już zginął.
MISTRZ DARTHA SIDIOUSA

PALPATINE TEŻ MIAŁ MISTRZA, opowiadał o nim w III części
A Snoke to na 90% Darth Plageuis
( Ci co mocno się interesują STAR WARS wiedzą kto to Tongue )
@GandalfTheGrey Według mnie to nie, ale jak chcecie...
Tak, jest to bardzo prawdopodobne, że Snoke to Darth Plageouis, ponieważ jak sam Palpatine mówił w 3 części, miał on wiele wiedzy na temat midichlorianów i umiał stworzyć życie... Więc po tym jak Sidious go zabił, mógł się wskrzesić... Są też namysły takie, że Plageouis przez całą sagę 1-6 obserwował osłabiony, poczynania swego ucznia i czekał na jego upadek, by on mógł znów władać.

Ja ogólnie wolę Ciemną Stronę mocy... Z Sithów najbardziej lubię Dartha Maula, Dartha Sidiousa (Imperatora Palpatine'a) I Dartha Nihilusa.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie