29-January-2016, 21:39:08
Witajcie.
Pewnie się zastanawiacie jak dobrze się klepać i unikać walk.
Postaram się na to odpowiedzieć w 5 punktach.
1. Dobra myszka. Dobra myszka to najważniejszy punkt. Nie można się klepać tego typu myszkami, które są biurowe i prawie całkowicie płaskie tylko z prawym i lewym przyciskiem myszy.
Polecam myszki:
- Razer
- A4Tech
- lub inna dobra marka
2. Wykorzystanie terenu pola walki. Drugim najważniejszym punktem jest orientacja w terenie.
Pamiętajcie! Prawdziwi faceci klepią się do końca!
Nigdy nie oramy.
Gdy jest duża góra, wejdź na nią, ale zadbaj, by przeciwnik był pod tobą.
Wtedy możesz go zrzucić z góry, przez co zginie.
3. Luz. Gdy się klepiesz, staraj się być już ogarnięty i ubierz się w coś, co nie ciśnie Cię
4. Obroty wokół przeciwnika. Gdy już się z kimś klepiesz, to staraj się to robić logicznie. Zapędź przeciwnika w kozi róg i obracaj się wokół niego, by nie mógł Cię wziąć na celownik. Możesz również wtedy skakać. Będziesz mógł zadać mu więcej obrażeń.
5. Licz koxy i refy przeciwnika. Jest ro bardzo ważne. Jeżeli będziesz liczył koxy i refy przeciwnika, możesz wypracować sobie dobrą strategię, którą potem będziesz mógł wykorzystać przeciw przeciownikom.
To tyle z mojego poradnika do PvP.
Po więcej PvP zapraszam na mój kanał.
Cześć!
Pewnie się zastanawiacie jak dobrze się klepać i unikać walk.
Postaram się na to odpowiedzieć w 5 punktach.
1. Dobra myszka. Dobra myszka to najważniejszy punkt. Nie można się klepać tego typu myszkami, które są biurowe i prawie całkowicie płaskie tylko z prawym i lewym przyciskiem myszy.
Polecam myszki:
- Razer
- A4Tech
- lub inna dobra marka

2. Wykorzystanie terenu pola walki. Drugim najważniejszym punktem jest orientacja w terenie.
Pamiętajcie! Prawdziwi faceci klepią się do końca!
Nigdy nie oramy.
Gdy jest duża góra, wejdź na nią, ale zadbaj, by przeciwnik był pod tobą.
Wtedy możesz go zrzucić z góry, przez co zginie.
3. Luz. Gdy się klepiesz, staraj się być już ogarnięty i ubierz się w coś, co nie ciśnie Cię
4. Obroty wokół przeciwnika. Gdy już się z kimś klepiesz, to staraj się to robić logicznie. Zapędź przeciwnika w kozi róg i obracaj się wokół niego, by nie mógł Cię wziąć na celownik. Możesz również wtedy skakać. Będziesz mógł zadać mu więcej obrażeń.
5. Licz koxy i refy przeciwnika. Jest ro bardzo ważne. Jeżeli będziesz liczył koxy i refy przeciwnika, możesz wypracować sobie dobrą strategię, którą potem będziesz mógł wykorzystać przeciw przeciownikom.
To tyle z mojego poradnika do PvP.
Po więcej PvP zapraszam na mój kanał.
Cześć!