MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Animalia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam!

Ten wątek przeznaczony jest wszelkiego rodzaju zwierzętom. Możecie tu wymieniać zwierzęta, które lubicie, możecie opisać jak je pielęgnować oraz dołączyć obrazek. Zwierzaki mogą być różne! Kręgowiec, Bezkręgowiec, to nie ważne! A więc:

Zaczynamy Zabawę!
Moim ulubionym zwierzęciem jest pies rasa szpic wilczy, trzeba go karmić ;p
Moje ulubione zwierzeta to rottweiler(mam goSmile)
I lubie tez REKiNY what????
Kaczki!
Kaczgi są naj naj Big Grin
Jestem kaczgą więc coś o tym wiem c:
PIESEŁ!!!!!!!!!!
[Obrazek: z14789072Q,Prawdopodobnie-najslawniejsze...iesela.jpg]
@UP Potwierdzam!
Pieseł to Miszczu!
KOTEŁ!!!!!
[Obrazek: 54a0543920528.jpg]
Pieseł jest kręgowcem stałocieplnym czyli ssakiem. Jest on swego rodzaju Pokemonem! Wykluwa się z piesełowego jajka.
Jak zdobyć takie jajo? Znoszą je złote kaczgi!
Kiedy mamy jajo, musimy włożyć je do inkubatora. przechowujemy je w temperaturze 25 stopni Celsjusza, póki się nie wykluje. kiedy nasz mały piesełek przebije skorupkę, musimy natychmiast napoić go napojem: MountainDew.
gdy nasz pieseł urośnie, będzie wyglądał zbliżenie do tego:
[Obrazek: plainDoge-700x525.jpg]
Jest to pierwszy etap ewolucji pieseła!
Następny etap ewolucyjny pieseła to DogeMan. Wtedy pieseł zaczyna wyzwalać swą niesamowitą energię. Aby osiągnąć ewolucję, należy dać piesełowi paczkę Doritosów. Dogeman wygląda tak:
https://www.youtube.com/watch?v=ipEc6Qsangw

Aby osiągnąć ewolucje trzecią, musimy zabrać pieseła na wycieczkę do Japonii. Tam tajemny mistrz Mushatibajashahima musi wytrenować pieseła na dzielnego wojownika:
https://www.youtube.com/watch?v=uUjybxjuSVs

Gratulacje! Wyhodowałeś własnego pieseła Ninje! teraz jesteś niepokonany i możesz zniszczyć Iluminati!

Dawaj Ziomek! Pokonasz Go!!!!
Dziena mam łzy w oczkach Sad((((
Miałam psiaka: MaksiaSad(( Rasy Nowofundland. Bardzooo bardzoo go kochałam, zawsze mu fryzurki robiłam a gdy byłam malutka to był mój. ukochany motor </3 później jak znajdę dam tu zdjęcie Maksia a teraz daję jak wygląda ta rasa
(Miałam Czarnego)
[Obrazek: Nowofundland-03.jpg]
Zapalmy znicz dla Maksia [*]
a to Maksiooo <3
[Obrazek: tu7XaZB.jpg]
Gosia Rebel!
[*]
Stron: 1 2
Przekierowanie