MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Thank You!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!

Gram na tym serwerze już prawie dwa lata, więc chciałbym podziękować za ten wspaniały, wspólnie spędzony czas. Naprawdę jestem bardzo zadowolony, że wykopałem ten serwer bardzo dawno temu z czeluści listy serwerów. A teraz czas na podziękowania:

SzybkiBanan: Za te wspaniałe tryby, które stworzyłeś i na których można się bawić, wspólnie z innymi graczami. Dziękuje Ci także za te świetne filmy na YouTube!

KalisPro: Za tego Live w Niedziele i wiele innych wspaniałych rzeczy!

ironhide: Za wspólną grę na RPG. Życzę Ci abyś w przyszłości awansował na Moderatora. Najlepszego!

mistrzplackiiii: Za wspólną grę i bycie moim najlepszym (chyba) przyjacielem. Chciałbym Ci życzyć abyś został pomocnikiem.

Camrakor_13: Za przyjaźń i wspólną grę na SV.

MegaRayqaza: Za te bardzo inteligentne posty oraz poradniki.

Gosia: Za pomoc w ,,Igraniu z Banem"

SnowPL: Za to, że padasz w zimę i mam jak jeździć na sankach!

Lubie_Placki69: Za dołączenie do gildii na SV. Tobie także życze, abyś został pomocnikiem!

mobilek (Etren): Nie wiem czy grasz jeszcze na tej sieci serwerów ale jeśli jakimś cudem to czytasz, to chciałbym Ci podziękować za tą wspólną grę na WvsP!

Tomek(Nie pamiętam liczb): Za ogarnięcie mnie w tym wątku o minusach.

Vadtrex: Za bycie dla mnie wzorem!

Vark123: Za sojusz na SV!

Mam nadzieje, że o nikim ważniejszym nie zapomniałem. Chciałbym wam jeszcze raz podziękować za tą wspaniałą podróż, po świecie: Minecraft! A teraz nie wiem z jakiego powodu, ale czas świętować!

CELEBRATE!
Fajnie że ludzie piszą takie wątki w sumie, zawsze coś ciekawego na forum
Lubie danio i właśnie jem jeej Big Grin
Mogę to zamknąć aby nie było spamu ? I nie ma za co
R.I.P
Danio
[2015-2015]

Możesz zamknąć
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl