26-January-2016, 14:46:09
Serwer: Mineserwer.pl
Twój nick: Misikaa69620
Twoje imię: Karolina
Twój wiek: 13 lat
Jak długo grasz w Minecrafta? : Około 4 lata
Na jakim trybie grasz najczęściej? : Creative 3
Co już zrobiłeś dla Naszego Serwera? : Pomagałam różnym graczom jeżeli potrzebowali pomocy.
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : Jakieś 2 lata
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera : Z 3 Godz.
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? : Aby było widoczne na tabie np. że ktoś jest vipem, adminem itp.
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? : Ponioeważ bardzo lubię ten serwer, Lubię też wszystkich graczy. Bardzo lubię pomagać. Jestem miła, sympatyczna dla graczy.
Jakie znasz plug-iny : AuthMe, Essentials, PluginMetrics, WorldEdit, WorldGuard,
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Nie
Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : Tak
Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Bardzo chciałabym dostać się do administracji. Dziękuję za wysłuchanie.
Który raz składasz podanie na tym serwerze: 2 raz
Twój nick: Misikaa69620
Twoje imię: Karolina
Twój wiek: 13 lat
Jak długo grasz w Minecrafta? : Około 4 lata
Na jakim trybie grasz najczęściej? : Creative 3
Co już zrobiłeś dla Naszego Serwera? : Pomagałam różnym graczom jeżeli potrzebowali pomocy.
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : Jakieś 2 lata
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera : Z 3 Godz.
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? : Aby było widoczne na tabie np. że ktoś jest vipem, adminem itp.
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? : Ponioeważ bardzo lubię ten serwer, Lubię też wszystkich graczy. Bardzo lubię pomagać. Jestem miła, sympatyczna dla graczy.
Jakie znasz plug-iny : AuthMe, Essentials, PluginMetrics, WorldEdit, WorldGuard,
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Nie
Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : Tak
Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Bardzo chciałabym dostać się do administracji. Dziękuję za wysłuchanie.
Który raz składasz podanie na tym serwerze: 2 raz