MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Co kupować na początku ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jestem GTAMaster i chce wam przedstawić poradnik do GTA "Co kupować na początku ?" Więc zaczynamy !

Na początek zbieramy około 120 $ (poradnika do zbierania kasy nie przedstawiam)
potem idziemy do sklepu i kupujemy : pistolet (DMG 2 AMMO 6) który kosztuje 50 $ i
naboje do pistoletów (możemy je jeszcze znaleźć w skrzyniach) za 20 $ , zostaje nam około 50 dolarów potem idziemy kupić kij bassebalowy (dmg ok. 3) za 50$ dzięki czemu możemy iść w miasto spróbować swoich sił ... a jak zdobędziemy 200 $ możemy kupić 1 granat i 1 flashbang razem 200$.
No to potem idziemy szukać różnych broni i zbierać kasę no co tu jeszcze powiedzieć potem możemy jeszcze nazbierać 200$ (o ile nie znajdziemy w skrzyniach) i kupujemy berrette (DMG 3 AMMO 12).Możemy też spróbować sprzedać pistolet i kupić rewolwer(DMG 2 AMMO 8 Bardzo celny) ...
Taktyka 1 :
Na początek nie pokazuj broni gdy wróg podejdzie wyciągnij kij i zaatakuj ,gdy zacznie uciekać strzelaj z berretty a na koniec dobij (jeżeli jest troszkę dalej) go rewolwerem Smile .
Taktyka 2 (jeżeli ma broń czy tam kij itp.): Najlepiej zaatakować z zaskoczenia (np: gdy on się patrzy gdzie indziej) potem strzelamy z berretty i wtedy pewnie zacznie nas atakować jak ma kij to strzelamy a jak ma broń palną to gdy przeładowuje biegniemy strzelając i potem bijemy kijem i dobijamy rewolwerem...
Potem zbieramy około 500 $ na dwururkę (DMG 5 AMMO 2) czyli shotgun (o ile nie znajdziemy w skrzyniach)
warto go kupić ponieważ strzela 10 "kulami na raz" i podpala...
Taktyka (z shotgun'em) 3 : Zaczepiamy standardowo rewolwerem czekamy na to ja blisko podejdzie strzelamy z dwururki walimy kijem gdy ucieka strzelić jeszcze raz jeżeli go to nie zabije ani nie spali tradycyjnie kończymy berrettą albo
rewolwerem...

No i to są taktyki na walkę, potem możemy zbierać hajs i oszczędzać kasę oto sposób :

Robimy sobie drugie konto np : mamy nick GTAMaster no to nasze konto nr.2 będzie się nazywało GTAMaster_Bank.I gdy już mamy np. 100$$ to wpisujemy komendę /fe send GTAMaster_Bank i piniondze są na drugim koncie Smile, i tak oto oszczędzamy + nie kupujemy nic

Mam nadzieje że poradnik się spodobał jeżeli macie mało tego poradnika piszcie w komentarzach. Big GrinBig GrinBig Grin
(Każda łapka w górę = zachęta do edytowania Smile)
No niby poradnik dobry, estetyczny, dobra ortografia itp, sam już to wiedziałem, ale dla początkujących jak najbardziej, łap plusa.
Niespodziewałem się takiej oceny chyba będę kontynuował Smile Zapraszam do diaxowania Smile
Fajne, przydatny poradnik, jednak myślę, że i tak pistolet również znajdzie się w skrzynce Smile
Masz racje zapomniałem Tongue .
Przekierowanie