MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: * Przypadki i Kłótnie Szkolne *
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam o co chodzi tu? Dokładnie o opisanie smutnej/smiesznej Historii która zdarzyła się w waszej szkole
Więć Zaczynajmy
Jak mnie to Będzie bawiło ma +

Temat już był na koncie mojego kolegi ale został zbanowany więc został temat usunięty i go tera kontynujemy Smile

Poprzedni temat:http://mineserwer.pl/Temat-Przypadki-i-K%C5%82%C3%B3tnie-Szkolne
W tym roku przed j.polskim postanowiłem z kolegami poprosic woźną o klucz do sali j.polskiego bo chcieliśmy zrobic jej na złosc bo nam jedynki wszystkim.wstawiłaSad
Szybko napełniłem starą butelke wodą kolega naplul na ziemie.Wylaliśmy wode w sali od j.polskiego.
Dzwonek .
Nauczycielka otwiera drzwi idzie i BOOM! Ale mielismy beke jak sie wywaliła
Odrazu do.dyrektorki i -50 pkt
Ale co tamSmile hehe
@UP
Typowa podbaza, dostałeś jedynkę ze swojej winy to nauczycielka musi oberwać :V
Raz mój kolega popchnął drugiego na panią w ciąży xD
No cóż, aktualnie sobie nic nie przypominam, po za momentem w którym kolega (całkiem poważnie) podpisał na teście plemnika "glista" 2 lata temu.
A to było w piątek i dzisiaj xD

Jest 5 minut do matmy.
Poszliśmy cichaczem do szatni.
Poprzewieszaliśmy wszystkie kurtki co do 1 do innych klas.

Następnego dnia.

Wchodzimy i nie wiemy, gdzie nasze rzeczy i pani nagle wchodzi do szatni i mówi:

"A kogo my tu mamy?"
"Czyżby to nasi specjaliści od przewieszania kurtek pirszorocznym (pani ma obsesję na punkcie Harrego Pottera) ?
A ja z chłopakami

"Zamknij się, bo szukamy naszych rzeczy!"

LOL

Nagle pani wchodzi i mówi

"A co my tak dzisiaj się nie ładnie wyrażamy?"

LOL

A mój kolega:

"Spierdalaj pizdo"

Ale miał wpierdol xD

5 lekcji siedział dzisiaj u dyrektora xD

PS. Myśleliśmy, że to nasza koleżanka xD
Mój kolega popsuł klamkę w drzwiach do kibla xD
A my kolegę codziennie zamykamy w łazience, bo cały czas fryza sobie poprawia XD
U mnie sprzątaczki mówiły, że niby do nich mowię " hitlerowcy " i " nadajecie sie tylko do sprzątania "
I MAMA W TO UWIERZYLA I MIAŁEM KARE Sad Sad

A JUTRO WRZUCE ZDJECIE JAK NA SPR ZROBIŁEM REKLAME MINESERWERA JAGAHAHAH
Mój kolega rozwalił sedes xD
Stron: 1 2 3
Przekierowanie