MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Handel
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. mam pytanie czy jeżeli graczowi kupie VIP na mineserwer.pl oraz $ na RPG również na mineserwerze za pewiem przedmiot i on by mnie oszukał to jeżeli wysłałbym screeny z telefony udowadniające że kupiłem mu VIP oraz $ oraz może jakieś nagranie to przedmiot został by mi zwrócony ?
Takie coś nie powinno w ogóle mieć miejsca...
(25-January-2016 19:05:52)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]Takie coś nie powinno w ogóle mieć miejsca...

W sensie taki handel ?
(25-January-2016 20:16:57)pegek napisał(a): [ -> ]
(25-January-2016 19:05:52)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]Takie coś nie powinno w ogóle mieć miejsca...

W sensie taki handel ?

Tak to jest zbyt niebezpieczne .
(25-January-2016 20:31:17)Liptonik napisał(a): [ -> ]

W sensie taki handel ?

Pierdoły gadasz.
Taka wymiana jest niezgodna z regulaminem, więc co najwyżej możesz dostać za to bana.
(25-January-2016 21:15:46)vadtrex napisał(a): [ -> ]
(25-January-2016 20:31:17)Liptonik napisał(a): [ -> ]

W sensie taki handel ?

Pierdoły gadasz.
Taka wymiana jest niezgodna z regulaminem, więc co najwyżej możesz dostać za to bana.
Dobrze to chyba wszystko wyjaśnione... proszę o zamknięcie tematu.
Nie cytujcie posta pod postem, bo to nie ma sensu.

Zgodnie z regulaminem:
§3 Zasady Ogólne - Regulamin serwera
10.Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Krótko mówiąc robisz to na własną odpowiedzialność, taniej wyjdzie Ci kupić samemu sobie $ i zakupić ten sprzęt.
Przekierowanie