24-January-2016, 22:13:37
Odchodzę z serwera i forum na czas nieokreślony. Spowodowane jest to moim życiem osobistym, które nie układa się najlepiej...
Więc wrócę najprowdopodobniej 6 miesięcy po feriach :/
Podziękowanie dla:
RokoPVP - za współpracę i długą grę na WD :V
MalyBEJLU11 - za współpracę i wyrozumiałość :F
Szybkibanan - za pomoc i rady nie tylko serwerowe, ale i osobiste, YouTubowe itp.
Dzięki wszystkim za pomoc i przepraszam jeżeli kogoś nie wymieniłem, ale aktualnie (gdy to pisze) jestem w ciężkim stanie i nie mam siły (duszę się z powodu deprechy :&) Przepraszam, że odchodzę, ale ja też tego nie chciałem... To zwykły zbieg okoliczności, że wtedy, kiedy Mega Ray Quaza, ale wybaczcie mi... Jutro jadę do szpitala i pamiętajcie "Pieniądze szczęścia nie dają".
Jeszcze raz dzięki za wszystko :G
Nq
Więc wrócę najprowdopodobniej 6 miesięcy po feriach :/
Podziękowanie dla:
RokoPVP - za współpracę i długą grę na WD :V
MalyBEJLU11 - za współpracę i wyrozumiałość :F
Szybkibanan - za pomoc i rady nie tylko serwerowe, ale i osobiste, YouTubowe itp.
Dzięki wszystkim za pomoc i przepraszam jeżeli kogoś nie wymieniłem, ale aktualnie (gdy to pisze) jestem w ciężkim stanie i nie mam siły (duszę się z powodu deprechy :&) Przepraszam, że odchodzę, ale ja też tego nie chciałem... To zwykły zbieg okoliczności, że wtedy, kiedy Mega Ray Quaza, ale wybaczcie mi... Jutro jadę do szpitala i pamiętajcie "Pieniądze szczęścia nie dają".
Jeszcze raz dzięki za wszystko :G
Nq