MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Statsy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na wd już chyba z 7 miesięcy są te same statsy i top kill , wnioskował bym za tym aby zrobić reset statsow , czyli też top kill.
Jak zapewne widzice że PanDanonek nabił sobie 20000 killi .WiEc najwyższy czas aby zrobic ten reset statsów.
Smile Wink Smile
Chyba coś cię boli tyle zbierałem te kille a ty mówisz żeby był reset ? Jak ma być reset to ja chyba odejdę z WD Sad
Gizmog23 na serio go cos boli u mnie jeszcze 1000 killi i mam topke
Mi tam nie przeszkadza Restart.
Ale i tak jestem na NIE! Bo Danonek by się pozegnal z wD
A ja jestem na tak, topka i staty są zawalone różnymi cheaterami którzy już dostali bana.
Popieram vadtrexa
Sporo aur dawno zbanowanych jest w topce
xD Co wy Chcecie odchodzić z wd przez restart topki i statów czyli wam muwie że reset i tak bedzie jak nie teraz jak pisze to kiedys to nastąpi za kilka dni , tygodni ,miesięcy.
Ci co odchodzą z wd przez reset topki i statów to zacznijcie podawać mi wasze hasła na pw , żeby.konta sie niezmarnowały. xd

Czekam na odp administracji co o tym sądźą???
Nom przydał by się reset. Aktualne staty są już strasznie długo. Reset stat chyba zbyt wiele czasu nie zabiera więc można by robić takie resety co kilka miesięcy.
Przekierowanie