23-January-2016, 17:07:04
Czy Posiadasz VIP: NIE
Serwer: minecraftowo.pl
Twój nick: _DigiOskar_
Twój wiek: 13 lat
Jak długo grasz w Minecrafta? : od ok. 5 lat
Na jakim trybie grasz najczęściej? : GTA
Co już zrobiłeś dla Naszego Serwera? : Dla waszego serwera kupiłem kiedyś VIP'a i 30,000$
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : Na tym serwerze gram, gdy mam trochę wolnego czasu, czyli gdzieś ok. 3 godziny
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera : 1,5 godz
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? : Na serwerze chciałbym wam pomagać w obowiązkach.
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? : Potrafię zwracać uwagę na graczy i interesować się problemami...
Jakie znasz pluginy : PermissionsEx, Authme, Essentials, AutoSaveWorld, AZrank,
CleanChat, Multiworld, ClearLagg, SignShop, ChestShop, Vault
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Niestety nie. Pierwszy raz piszę podanie.
Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : Mikrofon się popsuł. TS nie posiadam. Mogę za to czatować na skype.
Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Bardzo pragnę zostać pomocnikiem. Zawsze lubiłem wasz serwer.
Który raz składasz podanie na tym serwerze: pierwszy
Serwer: minecraftowo.pl
Twój nick: _DigiOskar_
Twój wiek: 13 lat
Jak długo grasz w Minecrafta? : od ok. 5 lat
Na jakim trybie grasz najczęściej? : GTA
Co już zrobiłeś dla Naszego Serwera? : Dla waszego serwera kupiłem kiedyś VIP'a i 30,000$
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : Na tym serwerze gram, gdy mam trochę wolnego czasu, czyli gdzieś ok. 3 godziny
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera : 1,5 godz
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? : Na serwerze chciałbym wam pomagać w obowiązkach.
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? : Potrafię zwracać uwagę na graczy i interesować się problemami...
Jakie znasz pluginy : PermissionsEx, Authme, Essentials, AutoSaveWorld, AZrank,
CleanChat, Multiworld, ClearLagg, SignShop, ChestShop, Vault
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Niestety nie. Pierwszy raz piszę podanie.
Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : Mikrofon się popsuł. TS nie posiadam. Mogę za to czatować na skype.
Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Bardzo pragnę zostać pomocnikiem. Zawsze lubiłem wasz serwer.
Który raz składasz podanie na tym serwerze: pierwszy