MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dziwne Pytanie xd
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio sie dowiedziałem że na creative są zakazane kluby go go.Moje pytanie jest takie ży jak widzę że ktoś zaprasza do klubu go go ży mam wysyłać Skargę . xd i napiszcie mi na ile dni jest ban za taki klub bo jestem ciekawy xd
Emm no raczej tak. Gdy zgłosisz skarge gracz zostanie ukarany a działka usunięta.
" i napiszcie mi na ile dni jest ban za taki klub bo jestem ciekawy xd"
MOŻE SAM CHCESZ TAKI STWORZYĆ ?!!?
JAGHAHAH
Ale chwila, jest coś takiego w regulaminie Creativa, czy tam wogóle jest regulamin jakiś, na spawnie by sie przydało zrobić, ponieważ ostatnio znalazłam jakiś klub i poprosiłam właściciela działki o usunięcie, ale on zapytał sie mnie gdzie to jest napisane w regulaminie. Wtedy Cam zbanował typa, ale sama nie wiem czy to było ok, bo nie ma regulaminu, jeśli ktoś wie czy jest i gdzie, to niech napisze...
Przydałoby się na spawnie dodać tabliczkę z zakazem budowania takich rzeczy.
Ja kiedyś mialem chyba 2 godzinną rozmowe z pewną dziewczyną która stworzyła klub go go, kiedy napisalem ze to zakazane to usunela, potem sie zapytala jakiegos vipa czy to jest zakazane a on jej odpowiedzial ze nie jest i zaczela mi pisac "bedziesz mi budowal nowy klub! itp" Skargi nie moglem zlozyc bo mialem bana, wie nawet nie robilem ss.

A co do czasu bana to chyba perm(jak banuje zwykly pomocnik to niestety dzialka zostaje).
Karą za to powinno być usunięcie działki i np. kick.. nie ban ;w;
Administracja musi stworzyć regulamin. My na forum, wiemy że to to zakazane, a co oni powiedzą?
Przecież oni nie wiedzą, że to jest zakazane. Banowanie takich osób jest niesprawiedliwością, ponieważ nie ma takiego punktu w regulaminie.
Proszę więc administrację, o jak najszybsze stworzenie regulaminu na serwerze Creative!
Dziękuję i Pozdrawiam!
xd o jezu ja zapomniałem o tym wątku do zamknięcia i zgadzam sie z danio008 powinien być taki punkt w regulaminie na creative
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie