MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zbanowany na Starym Koncie (JunRED Uczciwa gra)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!! Dostałem bana na starym Koncie Nick W grze (JunRED) przyznaje się cheatowałem ale cheatowałem Wcześniej i dostałem bana 2x i 2x musiałem się unbanowywać nie cheatowałem już 3tygodnie od ostatniego bana ponieważ nie chciałem wydawać wiecej $$$$ na Unbana Ostatnio wysłałem sobie SMS na 10k w grze ponieważ: chciałem kupić sobie klase więć dozbierałem 10k i postanowiłem że kupie klase (Skrytobojce) ta klasa okazała się świetną klasą Bardzo Pozytywna i Przyjemna Klasą.Za kilka dni Został nagrany na mnie Filmik z Moją niby (Killaurą)
najpierw myślałem że niedostane bana bo niemam przecież cheatów Więc byłem spokojny ale po kilku killach Dostałem bana. Mam Wielkie Pytanie do Administracji!
1.Czy zostane Odbanowany 2.Czy jak się sam odbanuje to znowu ktoś Nagra Ten żałósny filmik z moją niby killaurą i znowu dostane Bana? AngryAngryAngryAngryAngry
Nie zostaniesz odbanowany
Jak się odbanujesz i będziesz cheatował i ktoś to nagra to dostaniesz znowu bana.
Jeśli nie będziesz cheatował to nie otrzymasz bana.
Camrakor_13 właśnie że ja nie cheatowałem a dostałem bana chyba nie można pisać pod swoim postem ale musiałem ci powiedzieći wiem że niemam dowodów...
Człowieku ty zawsze latałeś odpalony i się głupio tłumaczysz. Pamiętaj podka siły nie usprawiedliwia kręcenia się jak baletnica.

I tak wgl jaki sens ma ta ankieta ?
Uczciwa gra ? Od kilku miesięcy nie widziałem cię bez aury Tongue
Zawsze meys miałes aureWink
A teraz na.multiku cheatujesz
Po co zaczynać temat? Brak dowodów = Brak ub.
Jesli chcesz otrzymać unban na serwerze napisz wątek w dziale Skargi/Odbanowania dostosowując się do wzoru. W drugim wypadku zakup go w sklepie internetowym mineserwer.pl.
Odpowiedź udzielona wcześniej, więc zamykam.
Przekierowanie