23-January-2016, 09:59:19
Witam!! Dostałem bana na starym Koncie Nick W grze (JunRED) przyznaje się cheatowałem ale cheatowałem Wcześniej i dostałem bana 2x i 2x musiałem się unbanowywać nie cheatowałem już 3tygodnie od ostatniego bana ponieważ nie chciałem wydawać wiecej $$$$ na Unbana Ostatnio wysłałem sobie SMS na 10k w grze ponieważ: chciałem kupić sobie klase więć dozbierałem 10k i postanowiłem że kupie klase (Skrytobojce) ta klasa okazała się świetną klasą Bardzo Pozytywna i Przyjemna Klasą.Za kilka dni Został nagrany na mnie Filmik z Moją niby (Killaurą)
najpierw myślałem że niedostane bana bo niemam przecież cheatów Więc byłem spokojny ale po kilku killach Dostałem bana. Mam Wielkie Pytanie do Administracji!
1.Czy zostane Odbanowany 2.Czy jak się sam odbanuje to znowu ktoś Nagra Ten żałósny filmik z moją niby killaurą i znowu dostane Bana?

najpierw myślałem że niedostane bana bo niemam przecież cheatów Więc byłem spokojny ale po kilku killach Dostałem bana. Mam Wielkie Pytanie do Administracji!
1.Czy zostane Odbanowany 2.Czy jak się sam odbanuje to znowu ktoś Nagra Ten żałósny filmik z moją niby killaurą i znowu dostane Bana?