22-January-2016, 19:33:51
Czy Posiadasz VIP:Tak. (Do 26 stycznia.)
Serwer: mineserwer.pl
Twój nick: Qsibble
Twój wiek: 15 lat
Jak długo grasz w Minecrafta? : 2 lata
Na jakim trybie grasz najczęściej? : KitPvP/Survival
Co już zrobiłeś dla Naszego Serwera? : Kupiłem vip'a (dla serwera), zgłosiłem kilka osób, pomagałem innym Graczom.
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : 2-5 Godzin dziennie
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera : 1-4 Godzin
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? : Zmniejszyć ilość osób, które używają cheaty. (Zwłaszcza na KitPvP.)
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? : Ponieważ pomogłem (i nadal pomagam) innym Graczom, oraz uważam, że jestem ''ogarnięty''.
Jakie znasz pluginy : Essentials, WorldEdit, VillagerShop, SkyWars, Stunned, MagicClosk, PvPTimer.
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Tak: moderator, helper.
Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : Tak.
Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Na forum za bardzo się nie angażuję, ale w grze tak.
Który raz składasz podanie na tym serwerze: Drugi
Serwer: mineserwer.pl
Twój nick: Qsibble
Twój wiek: 15 lat
Jak długo grasz w Minecrafta? : 2 lata
Na jakim trybie grasz najczęściej? : KitPvP/Survival
Co już zrobiłeś dla Naszego Serwera? : Kupiłem vip'a (dla serwera), zgłosiłem kilka osób, pomagałem innym Graczom.
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : 2-5 Godzin dziennie
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera : 1-4 Godzin
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? : Zmniejszyć ilość osób, które używają cheaty. (Zwłaszcza na KitPvP.)
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? : Ponieważ pomogłem (i nadal pomagam) innym Graczom, oraz uważam, że jestem ''ogarnięty''.
Jakie znasz pluginy : Essentials, WorldEdit, VillagerShop, SkyWars, Stunned, MagicClosk, PvPTimer.
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Tak: moderator, helper.
Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : Tak.
Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Na forum za bardzo się nie angażuję, ale w grze tak.

Który raz składasz podanie na tym serwerze: Drugi