Mam pytanie głównie skierowane do administracji. Czy jeśli był by takowy restart (nie mówię że chcę restartu) załóżmy trybu WvsP 1 to czy osoby które kupiły broń przez SMS stracą ją po takim restarcie czy nie ? Chciałbym wiedzieć żeby znów nie było od administracji NIECHCĄCY jak ostatnim razem tu
http://mineserwer.pl/Temat-Znikaj%C4%85ca-kasa-na-wd jest to ważne bo znów się wywoła afera:
-a gdzie moja kasa ?
-oddajcie mi Boga !
itp. dotyczy to też pieniędzy czy trzeba robić jakieś screeny że je się miało czy coś ?
Powiem jedno:
Restart = restart
Więc raczej tak

Nie chciałbym tego.
Najpierw ktoś wyda np. 3000 zł na serwer, a potem się okazuje, że:
- Admini do d**
- Ch*** reset
- ale czemó byl ten reset?
I oczywiście taki jeden reset może sprowadzić się do upadku serwera

Gracze będą odchodzić z serwera i go zaśmiecać. Gdyż przez taki 1 restart ktoś wydał 300 zł na serwer i nagle to wszystko traci...
Czy to nie przyczyniło by się do upadku serwera?
A czy na WD zostały skasowane przedmioty za SMS? Nie, dotyczyło tylko ekonomii, a szczególnie wprowadzenia na większość serwerów z sieci takiej samej. Przez przypadek zostało to zrobione również na MS. Żadne przedmioty nie zostały skasowane, uprawnienia również. Więc po co ta panika?
Nikt celowego resetu trybu typu WD, WvP nie będzie robił - bo po co?
I pewnie też robią jakieś backupy od czasu do czasu.
(22-January-2016 16:29:16)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]A czy na WD zostały skasowane przedmioty za SMS? Nie, dotyczyło tylko ekonomii, a szczególnie wprowadzenia na większość serwerów z sieci takiej samej. Przez przypadek zostało to zrobione również na MS. Żadne przedmioty nie zostały skasowane, uprawnienia również. Więc po co ta panika?
Nikt celowego resetu trybu typu WD, WvP nie będzie robił - bo po co?
Dobra dobra ale potem załóżmy że usuneli bo przedmioty i co ? A skoro twierdzisz że tak nie będzie ... czekam jeszcze na admina.
O co by było gdyby był restart...
Wszyscy co przez 1rok wbijali po 500-900 odeszli by z serwa i wyzywali go.
Refresh@ czekam na admina.
Nie siej nie potrzebnej paniki, restartów przedmiotów stałych zarówno na wojownicy vs potwory jak i wojownicy dusz nie było OD LAT. Jak ktoś 3 lata temu zamówił vortexa to ma go po dzień dzisiejszy, żadnych restartów w tym zakresie nie planowaliśmy ani nie planujemy.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!