Witam!
Ostatnio zauważyłem że dużo użytkowników TS'a naszego (ts.mineserwer.pl) reklamuje inne serwery. Jak? Przez rozmowę. Dlatego proponuję żeby cość np. możliwość podsłuchiwania (osoba z permisją tylko by mogła) lub coś w tym stylu. Piszcie propozycje poniżej

Ogólnie na kanałach otwartych to bardziej, a na zamkniętych nie, ponieważ jakiś koleś wbija, a nie zna hasła do kanału, więc tam nie zareklamuje. Również to było by naruszenie prywatności.
Tfu! Pomyliłem się

Jakieś koneksje z obecnym ministrem sprawiedliwości? Przecież to łamanie prawa do prywatności, nie wiem kto by na takim serwerze chciał rozmawiać. Może jeszcze poodcinać wszystkim języki żeby nie powiedzieli na żywo i odciąć ręce żeby nie napisali. A może pełna obserwacja 24/7 wszystkich graczy minecraft?
Tak jasne, najlepiej żeby ludzie mieli swoje klatki 1x1. Chłopie, daj że trochę prywatności, a administracja ts radzi sobie bardzo dobrze... Nie potrzeba żadnych botów zabierających naszą prywatność...
Zglos taka propozycje adminom na tsie. Daj potem info jak bardzo Cie wysmiali. A potem osoba na tsie bedzie podsluchiwala innych o czym gadaja-juz to widze ze komus bedzie sie chcialo.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.