Witam,
Miałem 7500 monet na WojownicyDusz.. Wszedłem pewnego razu wpisałem /money i pokazuje mi, że mam 27$. Był jakiś reset? Bez sensu od nowa nabijać kasę. Chciałbym aby mi to zwrócono albo nw czy co.
Pozdrawiam.
Miałem prawie 8k, a to że inny nie mieli koło 10k to nie moja wina i bez przesady, mogli usunąć tylko dla tych co mieli mało, a teraz odbijać znowu. x2 kasa wcale dużo nie da, trzeba grać co dziennie. A teraz znowu będę zbierał na klasę nazbieram 12k i znowu resecik.
Jest teraz nowa ekonomia na WD przez tydzień do wtorku jest x2 więcej $ na obu trybach WD to raczej powinneś nabijać szybko $. Jak zniszczysz jeden jeden kamin cały teraz to masz 150 $ to dużo jest jak dla mnie .Pozdrawiam

Tylko jeszcze coś dodam. Ja straciłem $, a mój kolega nie.. Jaka tutaj sprawiedliwość? xd
Masz teraz podwójną kase, w zamiarze rekompensaty za stracone pieniądze...
(21-January-2016 17:33:12)Brajdi napisał(a): [ -> ]Miałem prawie 8k, a to że inny nie mieli koło 10k to nie moja wina i bez przesady, mogli usunąć tylko dla tych co mieli mało, a teraz odbijać znowu. x2 kasa wcale dużo nie da, trzeba grać co dziennie. A teraz znowu będę zbierał na klasę nazbieram 12k i znowu resecik.
reset nie byl planowany, tak jak napisal Admin - nastapila pomylka. Gdyby bylo to zaplanowane, na pewno bylaby o tym informacja przez dluzszy czas. Temat zamykam - odpowiedz udzielona, nic nowego raczej nie zostanie napisane.