MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Banan chciałeś mapy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A więc w moim ostatnim wątku Banan napisał ,że zrobi nowe expowiska jak ktoś podeśle mu mapy a więc proszę

http://www.planetminecraft.com/project/f...p-2768107/
A może zamiast brać mapy innych bez ich zgody to zrób własną? Wink
Tworzenie mapy a ściąganie z neta to 2 różne rzeczy.
nie ma wymogów, ze ma to być WŁASNORĘCZNIE zrobiona mapa.
(20-January-2016 14:42:48)Admin napisał(a): [ -> ]Jak ktoś przygotuje mapę lub zlinkuje gotową no z minecraftplanet w tym dziale, to rozważe jej wprowadzenie wraz z nowymi potworami.
Wykorzystanie mapy bez zgody?
Komentarz z planetminecraft
Cytat:You may use this map for whatever you want as long as you give us credit and don't claim it as yours !
Nie wiem, czy taka mapka się nada do RPG, jeżeli jest w jednym kawałku - według mnie jest za duża 4k x 4k
(21-January-2016 11:18:36)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]nie ma wymogów, ze ma to być WŁASNORĘCZNIE zrobiona mapa.
(20-January-2016 14:42:48)Admin napisał(a): [ -> ]Jak ktoś przygotuje mapę lub zlinkuje gotową no z minecraftplanet w tym dziale, to rozważe jej wprowadzenie wraz z nowymi potworami.
Cytat:You may use this map for whatever you want as long as you give us credit and don't claim it as yours !
Nie wiem, czy taka mapka się nada do RPG, jeżeli jest w jednym kawałku - według mnie jest za duża 4k x 4k

Ja myślę, żeby podzielić te biomy na osobne expowiska i by było spoko.
Co do postu Psmitha - Gdyby Banan miał robić sam mapy to by tryb robił rok, mapy które są na rpg (nie wszystkie) są pobrane.
(21-January-2016 12:31:58)vadtrex napisał(a): [ -> ]
(21-January-2016 11:18:36)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]nie ma wymogów, ze ma to być WŁASNORĘCZNIE zrobiona mapa.

Ja myślę, żeby podzielić te biomy na osobne expowiska i by było spoko.
Co do postu Psmitha - Gdyby Banan miał robić sam mapy to by tryb robił rok, mapy które są na rpg (nie wszystkie) są pobrane.

Popieram cie vadtrex ban napisał jka ktoś mu podeśle nie zrobi
Ta mapa to nic specjalnego, na zdjęciach wygląda ładnie bo screen w shaderach, ale to niemal zwykły losowo wygenerowany biom, w wolnej czasie przelecę się po całości. Ale dupy ona nie urywa.

Co do samej mapy, to logiczne jest że część map sie buduje od zera a część przerabia z tych dostępnych za darmo, nie ma w tym nic nadzwyczajnego, baa większość polskich serwerów jest w 100% oparta na takich mapach a jeśli chodzi o trybu survival games, to tyczy się to niemal wszystkich serwerów.
Przekierowanie