MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł na RPG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pomysł na RPG moim zdnaiem dobrym pomysłem jest wymiana pieniędzy za klejnoty np. 10 diamentów nadkruszonych 10$ 10 Wybrakowanych 100$ 10 rubinow nadkruszonych 40$ 10 wybrakowanych 400$ i tak dalej. wiem że to może trochę naruszyć ekonomie ale itemy ze sklepu kosztują dość dużo a nie każdy może wysyłać sms'y na dodatkowe środki do gry.Smile
Dobry pomysł, tylko bym go trochę zmienił. Co do tych cen to mała przesada, bym trochę obniżył ją.
Heheh ja np. sprzedaje jeden diament z lvla 3 za 40$ xD, dla mnie spoko pomysł.
Niedoczekanie, ekonomia i sens trybu, zdobywania lvl, wykonywania questów, pokonywania bossów, system handlu spieprzone do zera. Już widzę wszystkich na jednym expowisku gdzie dropią często 5poziomowe klejnoty i całą grę spędzają tylko na jednym trybie... no bo po co robić cokolwiek innego skoro najłatwiej byłoby się obłowić siedząc w jednym miejscu - totalna głupota.

Tak na przyszłość, nawet nie sugerujcie tematów ekonomicznych dotyczących rpga, bo jeszcze NIGDY nie pojawił się pomysł który zmierzałby w prawidłowym kierunku, każdy kto już coś napisze, chce się tylko jak najszybciej nachapać i mieć w kilka chwil wszystko co najlepsze odblokowane.

Z takim podejściem polecam gre na creativie.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie