01-May-2014, 09:39:08
01-May-2014, 21:24:30
jeśli podałeś przy rejestracji adres email to
/email recovery Email "Podany przy rejestracji"
na adres e mail przyjdzie ci hasło wygenerowane przez serwer w innym przypadku nie odpowiadamy za utracone konta.
/email recovery Email "Podany przy rejestracji"
na adres e mail przyjdzie ci hasło wygenerowane przez serwer w innym przypadku nie odpowiadamy za utracone konta.
25-May-2014, 13:34:32
mam ten sam problem nie podalem przy rejestracji emailu nie moge sie pogodzic z utratą konta poniewarz mam vipa mój nick to GUTEK
26-May-2014, 13:53:59
(25-May-2014 13:34:32)GUTEK napisał(a): [ -> ]mam ten sam problem nie podalem przy rejestracji emailu nie moge sie pogodzic z utratą konta poniewarz mam vipa mój nick to GUTEKnapisz mi na pw dokładną godzinę kiedy kopiłeś vipa
31-May-2014, 08:05:02
Bardzo pszepraszam ale konto zostało ukradzione (skąd to wiem?) z tąd że gdy weszlem na sky blocka zauwarzyłem że ktoś gra z mojego konta kradł mi itemy na wyspie spytałem się kto to jest więc jest to gracz o nicku gural,maczo,lemon,balon prosze o ich zbanowanie a tagże konto o nicku GUTEK żeby nie mogl więcej na nim grać.Prosze o pozytywne rozpatrzenie sprawy pozdrawiam
01-June-2014, 02:24:29
(31-May-2014 08:05:02)GUTEK napisał(a): [ -> ]Bardzo pszepraszam ale konto zostało ukradzione (skąd to wiem?) z tąd że gdy weszlem na sky blocka zauwarzyłem że ktoś gra z mojego konta kradł mi itemy na wyspie spytałem się kto to jest więc jest to gracz o nicku gural,maczo,lemon,balon prosze o ich zbanowanie a tagże konto o nicku GUTEK żeby nie mogl więcej na nim grać.Prosze o pozytywne rozpatrzenie sprawy pozdrawiam
Administracja nie odpowiada za ukradzione konta, chcesz aby nikt nie wchodził na twój nick daj sobie takie hasło jakie nie masz nigdzie na innym serwerze.
06-June-2014, 18:39:10
Wiem że pan/pani nie odpowiada za takie incydenty ale prosze jeszcze raz o zbanowanie gracza GUTEK zrozumiem jeżeli pan/pani odmówi pozdrawiam