MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] _orwelyt_
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Potworek1234
Nicki osób posądzonych: _orwelyt_
Najdokładniejsza data zdarzenia: nie dawno,w tym miesiącu (Styczeń)
Opis zdarzenia: zalewanie działki lawą
Dowody:http://mineserwer.pl/uploadzdjec/thumbnail.php (Nie wiem jak dać dokładne przekierowanie,napiszę nazwę): Styczeń gracz _orwelyt_
Sugerowany wymiar kary: Ostrzeżenie/Ban (Nie znam się Confused)
Serwer: Mineserwer
Ta,ta,dodaję na własną odpowiedzialność,ale ostatnio stawał się dla mnie nie miły Sad.
xdKarolinAdx za to nie grozi mu kara , bo dodajemy na własną odpowiedzialność tak jak napisałaś.
Jeżeli jest dla ciebie nie miły, podrzuć ss moderacji MS a na pewno zareagują.
(16-January-2016 20:53:16)Howster109 napisał(a): [ -> ]xdKarolinAdx za to nie grozi mu kara , bo dodajemy na własną odpowiedzialność tak jak napisałaś.

No dobra,tylko ja mu dawałam dena,deny działają?Pisałam /p deny _orwelyt_ ,więc to ja coś nagrzmociłam,albo błąd jest Undecided

(16-January-2016 21:10:32)McKoxu7878 napisał(a): [ -> ]Jeżeli jest dla ciebie nie miły, podrzuć ss moderacji MS a na pewno zareagują.

No ok,postaram się.
To co inny gracz robi na twojej działce jest wyłącznie twoja sprawą bo za to bana nie ma,a tak jak kolegą pisal powyzej :jak gracz jest nie miły zrób SS i podrzuc administracji MS :3
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]
[Obrazek: logomineserwert2.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie