MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Własny TxT
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dobra nocka dzisiaj Wink

Dzisiaj sobie piłem kakao i pomyślałem: " Kurczę fajnie by było mieć własny TexturePack "

Do rzeczy: Proszę kogoś obeznanego w TxT najlepiej kogoś kto już robił TxT, aby mi tu ładnie opisał jak go zrobić, jak wgrać. Pisze, ze gram na Minecraft By Zyczu 1.7.2 ( Rei's minimap i Optifine. )
Nie chcę aby ktos mi tu dal link do filmu na yt.
Ale jak ktos mi chce pomoc to ladnie wytlumaczy to linki mile widziane Wink

Tym co chcą pomóc dziekuje Wink

Zakaz wstepu dla MalinowyKrol i jego multikont gdyż jest troszke glupiutki.
Przy tym jest duzooo pracy po 1 program do specialnego robienia txt

Co do wgrania

"Pobierasz plik z txt"

Wchodzisz na gre klikasz opcje " w swoje txt" Klikasz otworz folder z txt wrzucasz swoja txt oczywiscie z pulpitu klikasz " Done " wchodzisz znowu w swoje txt klikasz strzalke na swoim txt przesuwa się i cieszysz sie swoim txt Smile
No spoko
A ogólnie jaki program?
A robiłem paintem xDD TxT na serwie gdi jestem modelatorem potem trzeba było usunąć to białe i wgrać do swojego txt tego itema , a i dobre było to kakało xD ? Ja pije czarne xD w tem oto momencie
Smacznego xD
Dziękuje , A twoje było dobre ? XD
Ogólnie txt nie robi się trudno, wystarczy znać się troszkę na grafice i wiedzieć jak dany przedmiot w grze się nazywa "mowa tutaj o nazwach programowych np. diax siekiera diamond_axe" aby potem przypisać go do poszczególnego itemu
Umiem tak ja na paintcie robiłem xDD np rubonowy set na.serwer to lupą na paintcie powiększam diamentową klate i koloruje z cieniami na czerwono ,
Kalis dzieki, przyda się bo nie pomyslalem o tym Tongue

Kuba z tym paintem to nie tu Tongue

Jakis program specjalny ktos zna ?
Gimpem też dobrze wychodzi ale ja wole paintem xD
Stron: 1 2
Przekierowanie