MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kradziesz i kłamstwo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pisze z tego konta tux 13 bo konto tux mam zablokowane . Dzisiaj na rpg gracz uszek8l mnie oszukal dalem mu anielskie magiczne ostrze wzamian za sms na 20 k na w vs p 2 a tego nie dostalem . Stracilem swoj miecz . Mam zdj i nagranie z telefonu ale dodac nie moge nwm czemu

prosze o pomoc moge zdj dac na fb
Przegraj plik z telefonu na kompa i wstaw tutaj. Takie typy wymian są bardzo ryzykowne. Wymiana przedmiot za przedmiot jest uczciwa, ponieważ są wymieniarki. Sam się zgodziłeś na tak ryzykowną wymianę.

zdjęcia wgraj tu http://mineserwer.pl/uploadzdjec/ jak masz film to tez pokaż. Bez dowodów trudno o czymkolwiek mówić
(16-January-2016 14:05:43)tux_13 napisał(a): [ -> ]Pisze z tego konta tux 13 bo konto tux mam zablokowane . Dzisiaj na rpg gracz uszek8l mnie oszukal dalem mu anielskie magiczne ostrze wzamian za sms na 20 k na w vs p 2 a tego nie dostalem . Stracilem swoj miecz . Mam zdj i nagranie z telefonu ale dodac nie moge nwm czemu

(16-January-2016 14:46:06)tux_13 napisał(a): [ -> ]
(16-January-2016 14:05:43)tux_13 napisał(a): [ -> ]Pisze z tego konta tux 13 bo konto tux mam zablokowane . Dzisiaj na rpg gracz uszek8l mnie oszukal dalem mu anielskie magiczne ostrze wzamian za sms na 20 k na w vs p 2 a tego nie dostalem . Stracilem swoj miecz . Mam zdj i nagranie z telefonu ale dodac nie moge nwm czemu

[attachment=949] [attachment=949][attachment=949]
Nic nie zrobisz, w dodatku złamałeś regulamin - handel za realne dobro zakazany.
§3 Zasady Ogólne - Regulamin serwera
10.Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.

Zrobiłeś to na własną odpowiedzialność, więc nie możemy pomóc.
Tak czy inaczej jeśli udowodnisz że Cie oszukał wywalczysz bana dla niego. Dlatego zachęcamy do zuplodowania filmu.
Przekierowanie