MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: ~~~~Konkurs~~~~
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
~~~~~~~~!Witajcie!~~~~~~~~

Razem z McJack1337 zoorganizowaliśmy dla was konkurs Smile

Dlaczego?

Stwierdziliśmy, iż nadchodzą ferie, więc na serwerze dziennie będzie więcej graczy, a nagrody które dla was przygotowaliśmy umilą wam rozgrywkę na serwerach Banana i Kalisa Smile

Zasady Eventu:

Aby wygrać nagrody, należy:

a) pod tym postem napisać, co będziecie robić w czas wolny, który przynoszą ferie,
b) dlaczego uważacie, że właśnie Ciebie powinniśmy wybrać (krótkie wytłumaczenie)
c) stosować się do regulaminu, podanego poniżej, w innym wypadku Twoja praca zostanie odrzucona! Smile
d) pracę konkursową należy napisać pod tym wątkiem do dnia 24 Stycznia 2016 roku. W tym dniu podamy wyniki. Na rozdanie nagród, sponsorzy mają max 2 dni!
EDIT: Ułatwienie: Trzeba napisać co będziecie robić w ferie, a następnie wytłumaczyć dlaczego akurat ty powinieneś wygrać ...

Regulamin:

$1 W pracy konkursowej nie zamieszczamy żadnych wulgarnych tekstów, oraz takich, które obrażają mienie osoby.
$2 Aby wziąść udział w konkursie, należy mieć napisane min 5 sensownych postów + ten, który zawiera prace tego konkursu, innym razem automat nie wpiszę Cię do listy uczestników konkursu.
$3 Nie wolno kopiować pracy innych graczy! Jest to surowo zabronione!

JAKIEKOLWIEK PRZEKROCZENIE ZASAD REGULAMINU, WIĄŻE SIĘ Z KARĄ!

Nagrody:

Nagroda główna (pierwsze miejsce): ranga VIP, na wybranym serwerze (dotyczy MineFox, MineSerwer, McSurvi, MineCraftowo, RoyalCraft).
Drugie miejsce: 40 000 $ na serwerze MineFox
Trzecie miejsce to nagroda specjalna Smile

Krótkie wytłumaczenie:

Konkurs oparty jest na automacie, więc gdy spełniasz warunki konkursowe, napiszesz swoją prace to automatycznie jesteś dodany do naszego eventu! Nastepnie automat wybiera 5, 10, 15, 20 itd. osób (zależy od liczby uczestników), z których my potem wyłaniamy osoby wygrane! Główni oceniający: Grojczan i MinecraftJack (McJack1337), oceniający: wzarek, UnoDuoPlay.

Lista zapisanych uczestników:

- McKoxu7878
- lily562 (dodana po konsultacji)
- Howster109
- Golden_Freddy999
- GoToMonster
- GODIO
- SpoNgeKoweN
- MegaRayquaza
- Gosia
- kubixlol2
- mistrzplackiiii
- GandalfTheGrey
- Titeczek
- marcinek899
- Narsia
- Kacperhab01@o2
- Pawlo565
- McZagraj
- RokoPVp
- destruktor20
- MłodyCituh

Lista będzie uzupełniana 4 razy na dzień!

%Konkurs zgodny z regulaminem, omówiony przez administratora forum. W razie jakichkolwiek problemów, wiadomości proszę kierować na moją pocztę forum Smile

Życzymy miłej zabawy!

Pozdrawiamy!
Grojczan! McJack1337! wzarek! UnoDuoPlay!
BIORĘ UDZIAŁ, NIE WIEM O CO CHODZI.

A już wiem o co chodzi to będę w ferie grał w mc, powinienem zostać wybrany bo chce wygrać.
A może jakieś kreatywniejsze wypowiedzi?
W czas wolny będę spędzać trochę czasu na forum i minecraft, bawić się z psem *-* Odwiedzać koleżankę hmm.. no i uczyć się matmy, polskiego i anglika ;v
Chciała bym być wybrana nie wiem czemu.. no dobra.. bo jest konkurs to jest okazja XDDD
(To wszystko tak jak by dla jaj) XD
We ferje bende siedźeć pżed kompóterem i grać w majnkrafta. Powińenem zosdać wyblany poniewarz bardzo chdźałbym dozdadź viba na zerweże Majnserwer peel. Plose wybieżće mje plyyyyyysssss! Plose
Wy chcecie wygrać, czy dostać karę?
W wolny czas na ferie zamierzam zrobić następujące rzeczy:

- Ubić shamana na survivalu.
- Zdobyć min. 200 lvl na pvp.
- Być częściej na forum.
- Zrobić pięknego cuboida na survivalu.

Uważam że powinienem mnie wybrać ponieważ, przestrzegam regulamin eventu, oraz jestem graczem minefoxa.

Pozdrawiam wszystkich którzy biorą udział w tym konkursie oraz całą ekipę oceniająca.
W wolny czas na ferie zamierzam zrobić :
-przejście sie z kolegami na kręgielnie
-pisaniem postów na forum
-budowaniem 2 wieży na creativie
-mały melanż ;D
-spotkaniem z kolegami w mieście
-robieniem,przerabianiem zdjęć
-ogólnie gadaniem na ts3 ,skeyp
-oglądaniem filmów
-jeszcze więcej balowania
-graniem Smile
-utworzeniem piosenki z gitarą klasyczną
-spotkaniem sie z koleżankami
-balowanie z koleżankami
-trochę nauką
to są moje wszystkie plany na wolny czas wte ferie Smile xd

Chciałbym być wybrany ponieważ chce być vipem na 2 serwerach
Sorry zapomniałem dopisać ;D
Na feriach Jadę na tzw. zimowiska w górach. Z kolegami będziemy niestety w pokoju z bratem jednego który niestety jest młodszy i często będzie nam dokuczał :/ (Mnie lubi najbardziej Cool ). Ale plusy są takie! Że możemy iść spać do 2 w nocy xD! Dodatkowo zamierzam tradycyjnie spędzać czas przy forum ;o A po powrocie zgłaszać następnych "przestępców" na mineserwer ;o. Cool Och prawie zapomniałem... Jeszcze będę regularnie spędzał czas w MC Wink

Dlaczego ja mam wygrać? Uwielbiam po prostu serwer mineserwer! Często na nim gram, łapię graczy nieprzestrzegających regulaminu i zapraszam też znajomych. Bardzo chciałbym wygrać tę nagrodę VIP'a Ponieważ w końcu mógłbym jakoś fajnie pograć na serwerze tak jak kiedyś. Miałem wtedy VIP'a ale się skończyło wszystkie tryby się Update'owały a ja straciłem wszystko co dostałem. Nawet ghdybym przegrał cieszyłbym się z wzięciu udziału i próbie Wink

Dziękuję za wysłuchanie
Mam też jedno pytanie. Czy można by przełożyć nagrodę nr. 2 z MineFox do Mineserwer gdybym np. ja ją wygrał?
GOLDEN
A zobaczymy co z tego wyjdzie Tongue
W ferie będę grał w minecraft.Będę dużo czasu spędzać na forum i na serwerach a przedewszystkim chce poświęcić trochę czasu na tryb rpg. I podczas ferii musze wziąć się bardziej za naukę i poprawić oceny.
Mam nadzieje że zostanę wybrany Wink
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie