Dziś kupiłem sobie miecz heliosa do walki z potworami na trybie rpg. Taktyka miała być taka, że podpalam potwora i dobijam ze świętego ostrza. Jak się okazało, ogień nie działa na potwory. W tym przypadku proszę albo o danie im obrażeń od ognia albo zdjęcie enchantu ognia z miecza heliosa bo jest on wręcz bezużyteczny.
Tak samo jest z magicznym anielskim ostrzem - nie podpala, pewnie jest zablokowany ogień jednak myślę, że powinno to być naprawione.
Moim zdaniem jeśli miecz ma możliwość podpalania to niech zadaje to obrażenia, można np. obniżyć ostrość miecza i wtedy z podpalaniem będzie uczciwie.
(15-January-2016 16:22:16)lilly562 napisał(a): [ -> ]Ciekawe, nie powiem.
Nie nabijaj postów bo zgłosze -,-
(15-January-2016 16:50:36)MegaRayquaza napisał(a): [ -> ] (15-January-2016 16:22:16)lilly562 napisał(a): [ -> ]Ciekawe, nie powiem.
Nie nabijaj postów bo zgłosze -,-
Aha... Przepraszam

((
(15-January-2016 15:32:07)MegaRayquaza napisał(a): [ -> ]To nie bug. Był on napisany tu: http://mineserwer.pl/Temat-Moje-pytania
Jest ryzyko że jest mała szansa na podpalenie, a nie że ciągle podpala bo wtedy zabijanie mobów by było zbyt easy.
To jak bardzo jest mała ta szansa na podpalenie? Mam Miecz Warlorda który, może niby podpalić ale nabiłem nim 2 lvl na amazonkach i czarodziejach amazonek zabiłem około 100 bo robiłem do questa i może z 500 czarodziejów i żaden mob z wymienionych mi się nie podpalił więc mam takiego wielkiego pecha czy jest szansza na podpalenie 1 do 1000 czy jak.
@UP dobrze mówisz
Tez mam taki z podpalaniem i nic nie działa podpalam zombie Nie działa! Podpalam Gobliny NIe działa!