Czy będzie kiedyś Nowa edycja waterblock bo się pytam bo chce wiedzieć za ile jak będzie ?
Jeżeli będzie to w swoim czasie o tym administracja zadecyduje. może również wyniknąć że nowej edycji nie będzie
A po co nowa edycja na Water Blocku?
Po co ty wszędzie chcesz te nowe edycje? Hę? Po pierwsze ktoś musi to zrobić i poświęcić swój czas. Po drugie WaterBlock nie ma potrzeby updatu, bo wszystko jest ok i nie ma tam specjalnych bugów.
WaterBlock nie jest jeszcze tak długo, więc nie potrzebna jest nowa edycja.. A gdy by nawet była, to część ludzi by się nie zgodziło ze względu na wyspy, kiedyś widziałam taką wyspe.. Nie wiem nawet ile ten gracz mógł poświęcić na nią czasu i nerwów, bo wygląda na to jak by robił ją on początku WB (WaterBlock) Więc na razie nie ma takiej potrzeby.
hmmm mam do ciebie pytanie robisz wątek o dodaniu czegoś co tak naprawdę nie jest potrzebne ale jaki był cel jego dodania co niby miał by zmieniać jak ten tryb tego nie potrzebuje(odpisz mi na to pytanie)
Trochę poplątane pytanko XD
Czy ktoś tu mówił że na WaterBlock'u nie ma bugów? HAHAHAHAHHA. Ja gram na MF prawie codziennie (WaterBlock) i spotykam tam od groma bugów..