MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: To jest Pomocnik RC???
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
z tym wątku umieszczę parę SS dotyczące pomocnika a zarazem dziecka. Za przeproszeniem kto dał dla niego pomocnika? Będę wymieniał po kolei :
-pisze ze ma 16 lat a pisze z taką ortografią ze nie da się go zrozumieć
-nie zna komend
-okrada graczy
-robi dosłownie to co chce
A teraz co najlepsze. Pewnie napiszecie teraz ze takie coś to głupota z mojej strony itp. Pomocnik o Nicku Pablosan posiada huzuni! Bije każdego w koło i podskakuje jednocześnie. Co to kurde ma być? Jest to także chyba kolega SnowPL itp. z TS3. Wiec moim zdaniem byle jaki gracz który wejdzie na ts nawet z huzuni ma od razu pomocnika? bo tak to wygląda po prostu wystarczy pogadać i się pośmiać i ma się już pomocnika?[Obrazek: view?usp=sharing] [Obrazek: view?usp=sharing][Obrazek: view?usp=sharing][Obrazek: view?usp=sharing][Obrazek: view?usp=sharing]
Ss nie do odczytania ;/
Tu je wrzuć ( te ss ) http://mineserwer.pl/uploadzdjec/
Okrada graczy? No nieźle.

Jeżeli to wszystko co napisałeś, jest prawdą, to pewnie otrzyma degrade, trzeba czekać na Snowa.
Szczerze mówiąc ja go nie znam, on z tego co wiem napisał podanie bo Klaudiaa_ mu pomaga.
zrobiłem nowy wątek i tam ss sa widoczne. i Prosze o jaknajszybsze zdegradowanie go i zbanowanie Smile
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie