MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Upadek BLITZSG] Update !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jak po samym tytule widać, wiadomo o co chodzi. Na serwerze MS BlitzSg całkowicie upadło. Nikt tam nie gra mimo nowego lobby zbudowanego przez Snowa.
Tryb w ostatnich miesiącach utrzymywał się tylko z graczy podczas nagrywania filmów prze Kalisa. Teraz gdy nie nagrywa BlitzSG tryb całkowicie upadł.

Jedyną rzeczą jaką można zrobić to albo porządny update jak odrodzenie tego trybu, albo usunięcie go i zastąpienie czym innym np tak jak na McSurvi HeroSG.
Gdyż widząc ten tryb na którym gra 1-3 osoby max, na których i tak arena się nie zacznie szkoda patrzeć.

Proszę o dyskusję w komentarzach co o tym sądzicie.
xDDD myśleli że jak zrobią nowe lobby to więcej osób będzie grać ? Przyjdą zobaczą i wyjdą. Achh kombinowanie ...
Jestem na Tak
Blitz SG już umarł
Jestem za
tyle to i my wiemy Tongue tego trybu nie mamy zamiaru nawet upgradowac, gdy stworzę jakiś nowy ten wyleci i zostanie zastapiony, dlatego też wprowadziliśmy SG KIT który cieszy sie znacznie wiekszym zainteresowaniem.
A czy ktokolwiek kto tu się udzielał pytał autora w jakiej formie ma być ten update? bo wydaje mi się że nie wiemy co ma autor na myśli poprzez update i wg update czego konkretnie na trybie...

Łatwo powiedzieć o tym by zrobić update, gorzej z tym by ktokolwiek podał co konkretniej i by chociaż 1 malutką cześć przygotował, wiadomo nie chcemy się wcinać w tryby Banana/Kalisa ale jak już coś sugerujemy można by to poprzeć przykładami, czymś gotowym itd. Ja osobiście nie zamierzam interweniować, chyba że za prośbą/zgodą Banana/Kalisa miałbym napisać w skripcie czy to pluginie jakieś mniejsze dodatki.

Wiadomo wolałbym jednak jak najmniejsze i możliwe w skripcie bo znając życie ludzie zawsze o coś mocno autorskiego a nie rzeczy techniczne/do poprawki proszą, a w pluginach to takie tam ew. jakieś rozwiązania typu jakieś np. moce czy dodatki których nie wykonałbym w skripcie lecz naprawdę wolałbym by były to takie małe rzeczy bo o te większe to banana by spytać trza było i jeśli by miał on czas.

Przypominam że Banan też obiecał sobie wygospodarować jakiś czas na update GTA więc wtrącanie się z ogromnymi rzeczami na blitz to trochę głupota, bo raz że czasu na to będzie trza i Banan musiałby z GTA trochę zejść a 2 iż jeśliby GTA nadal było nadpisywane przez Banana to znowu na blitz dłużej będzie trzeba czekać.

Jeśli macie swoje jakieś konkretne spostrzeżenia i Banan/Kalis się zgodzą na update, to możecie gdzieś listę takowych sporządzić, jeśliby powiedzmy Banan chciał to mógłbym się pozajmować tymi naprawdę łatwymi i najmniejszymi jeśli o trudność chodzi, problemami do ogarnięcia w kodach (Skript albo pluginy(tak jak mówiłem wolałbym jednak skripta bo łatwiej wypisać ale pluginami też nie pogardzę Smile))

Tyle co ja mam na ten temat do powiedzenia. Decyzję ostateczną zostawiam twórcy trybu Smile
Tak to już jest - wszystko kiedyś przeminie. Faktycznie Blitzs Sg praktycznie upadło ALE jest nowe Sg które jest bardzo ciekawe i gra na nim dużo osób ( nawet turki )
Temat jest już dość stary. Napisałem go zanim zrobiono SG Kits można go już zamknąć.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie