Mam pytanie bo gram z kolegom na survival i czy będzie drop ze Stone ?
Raczej nie będzie
Ale nadal czekamy na exy i dostęp do komendy /napraw ...
Zignorowali tryb który ma jeszcze tyle rzeczy do zrobienia.
-Excy
-Guardy
-Drop ze stone
-NIE MA ANTY-LOGOUTA
-DZIAŁA /mvs
ITD
Chociaż niech będzie drop xp to jakoś się wszystko zrobi (wszystcy zajęci wojnami frakcji)
Niee drop ze stone mi się nie podoba :/ na wcześniejszych serwerach Banana tak nie było i myślę że to będzie ciekawsze szukanie diamentów itp. a nie zostawiasz myszkę przy stoniarce czy czym kolwiek i ci postać kopie a ty czekasz zanim wypadnie diax xD. Co tak skaczą z tym survivalem jeszcze parę miesiący temu zrobili nowy już się znudził ? Wolę nie wiedzieć kto chciał nowego survivalu xd.
(12-January-2016 23:21:54)Liptonik napisał(a): [ -> ]Niee drop ze stone mi się nie podoba :/ na wcześniejszych serwerach Banana tak nie było i myślę że to będzie ciekawsze szukanie diamentów itp. a nie zostawiasz myszkę przy stoniarce czy czym kolwiek i ci postać kopie a ty czekasz zanim wypadnie diax xD. Co tak skaczą z tym survivalem jeszcze parę miesiący temu zrobili nowy już się znudził ? Wolę nie wiedzieć kto chciał nowego survivalu xd.
Ale jest dużo xrayjowców i szybko sobie kopiom bo jak w godzinę mają stak diaxów
@UP W godzinkę to mają po 5 staków diaxów.
Szkoda, jeżeli nie będzie dropu z kamienia.
Dokładnie Młody, totalnie to olali
Drop na SV ze stone już wprowadzony od jakiegoś czasu. Zamykam.